Ekim 18, 2024

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

Michel de Nostredame veya Nostradamus, 1503 yılında dünyaya geldi. Geleceğe dair yaptığı kehanetlerin tutmasıyla ünlendi. Gerçekleşen kehanetleri arasında 11 Eylül saldırıları ve ABD başkanı John F. Kennedy’nin suikastı bulunur.

2021 için yaptığı kehanetlerde iklimsel felaketler öngördü. 2022 için de pek açıcı kehanetlerde bulunmadı. Gelin bu kehanetler arasında neler varmış bir bakalım.

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

ASTEROİT ÇARPABİLİR

“Bir ateş görüyorum gökten düşecek” kehanetinde bulunan Nostradamus’un kesin olarak neyi açıklandığı bilinmiyor. Ama en mantıklısı asteroit çarpmasıdır.

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

ENFLASYON VE AÇLIK ÖN PLANDA OLACAK

“Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı o kadar yüksek ki insan, hemcinsini çaresizlik içinde yemeye yol açacak.” Kehanetinde bulundu.

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

YAPAY ZEKA ROBOTLARI

“Ay yüksek dağın üzerinde gece dolu. Yalnız bir beyne sahip yeni bilge görür: Öğrencileri tarafından ölümsüz olmaya davet edildi, gözler güneye. Eller göğüste, bedenler ateşte” kehanetinde bulundu. Yorumlaması güç olan bu kehaneti pek çok kişi yeni bilge kavramını yapay zeka ile ilişkilendirdi.

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

KÜRESEL ISINMA

“Güneş gibi baş parıldayan denizi yakacak: Karadeniz'in yaşayan balıkları hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç kaldığında yerel halk onları kesmek için uğraşacak.” kehanetinde bulundu.

NOSTRADAMUS’UN 2022 KEHANETLERİ

Kehanetlere bakılırsa 2022’de bizi yeni felaketler bekliyor…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/nostradamusun-2022-yili-icin-bulundugu-4-kehanet-neler-495929h.htm

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun