Eylül 14, 2025

SU GÖRMEYE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? -Friendz10

Başlığı görünce şaşırdığınızı düşünmüyorum şahsen. Çünkü çoğunluğu sudan oluşan canlılarız. Elbette ki su görmeye ihtiyacımız vardır. Denizi olan bir şehirde doğup büyüdüyseniz, bence biraz daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bana hep böyle olur. Eğer deniz olmayan bir yerdeysem yokluğunu çok fazla hissederim. Küçük de olsa bir su görmek bana hep iyi gelir.

SU GÖRMEYE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? -Friendz10

Yapılan bir çalışmaya göre yirmi dakika boyunca suyu görebileceğiniz bir yerde yürüyüş yapmanın ruh halinizi iyileştirdiği kanıtlanmış. Ayrıca su kenarında olmak tansiyonunuzu ve nabzınızı düşürmek gibi fiziksel durumunuzu da etkileyerek değiştiriyor.

SU GÖRMEYE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? -Friendz10

Yani sonuç olarak suya bakmak bizi iyileştiriyor. Hadi imkanınız varsa hemen yirmi dakikanızı ayırın. Hem yürüyüş yapmış olun hem de fiziksel ve ruhsal durumunuzu iyileştirin!

SU GÖRMEYE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? -Friendz10

Turgut Uyar’ın Göğe Bakalım demesi gibi; suya bakalım!

Yorumlar

  • KEŞKE İÇERİĞİN SONUNA SUYA BAKALIM ŞİİRİ YAZSAYDIM...

  • İlk kez öğrendim

  • İlk kez duydum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

A PASSPORT ISSUED TO RAMSES II, MUMMIFIED 3000 YEARS AGO
THE WORD THAT STIRS THINGS UP AND BRINGS THE TRUTH TO LIGHT: "I ACCUSE!"
OKYANUSUN DİBİNDEN YERYÜZÜNE: BOSZHİRA VADİSİ
ATATÜRK’ÜN ADINI KOYDUĞU ENSTRÜMAN: CÜMBÜŞ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Toplumdan Kopmak

probiyotik

Tesla

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun