Haziran 20, 2025

Bir Yazının Bedeli

Dünyanın en büyük ve saygın bankalarından birisi olan J.P. Morgan Chase & Co. Elon Musk’un 2018 yılında attığı bir tweetden dolayı Elon Musk’un şirketi olan Tesla Inc.‘ye dava açtı. Hem de bu dava öyle basit bir dava değil.

Bir Yazının Bedeli

JP Morgan Tesla’dan almak istediği para miktarı 162 milyon dolar. Davanın sebebi Tesla ve JP Morgan arasında yaşanan bir krizden olsa da bu krizi Elon Musk’un 3 yıl önce attığı bir tweetin tetiklemesi oldukça ilginç oldu.

Bir Yazının Bedeli

Burada bir kötü niyet aranmalı mı bilemiyorum. ABD’de boş sebeplerle açılıp bu kadar para talep edilen bir dava olabileceğini hiç düşünmüyorum. Ama bir tweetten doğan mesele insanın kafasında gerçekten tuhaf fikirler oluşturuyor. Sırf Elon Musk’un servetinden pay koparabilmek için böyle girişimler yapılıyor olabilir. Bahane de bir tweet oldu.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Benim kişisel görüşlerimi içerir.

 

JP Morgan Tesla’ya kaç paralık dava açtı?

Yorumlar

  • Söz uçar, yazı kalır. Yazı davaya dönüşebilir...

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Her Şeye Yeniden Başlamak

Her Şeye Yeniden Başlamak

Kalabalık İçinde Yalnızlık

Kalabalık İçinde Yalnızlık

Oyundan Çıkmak

Oyundan Çıkmak

Çoğu Şeyin Bir Oyun Olduğu Gerçeği

Çoğu Şeyin Bir Oyun Olduğu Gerçeği

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Her Şeye Yeniden Başlamak

probiyotik

Neden Yiyecekleri Pişiriyoruz?

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun