Mart 04, 2025

Kesintiler Devam Edecek

Avrupa ülkelerinin Rusya’ya yapmayı planladıkları tavan fiyat uygulamasının ardından OPEC ülkelerinin petrol üretiminde yaptıkları kesintileri daha fazla artırabilecekleri yönünde bir algı oluşmuştu.

Kesintiler Devam Edecek

OPEC zaten günde 2 milyon varil üretimde azalmaya gitme kararı almıştı. Bu karar ABD ile OPEC arasında girilen petrol varil fiyatlarının artması ya da düşmesi için verilen mücadelede OPEC’in varil fiyatlarının artması için verdiği bir karardı.

Kesintiler Devam Edecek

Şimdi petrolde Avrupa’nın yapacağı günde tavan fiyat uygulamasından sonra OPEC’in günlük 2 milyon varillik kesintiyi daha fazla artırması bekleniyordu. Ama OPEC yaptığı son toplantıda kesintiyi daha fazla artırmayarak sabit tutma kararı aldı. Bu durum petrol fiyatlarında anormal bir artışa sebep olmasa da yine de belli bir artış yaşanmasına sebep olabilir.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Ahlak

Ahlak

Çıkılamayan Rüyalar

Çıkılamayan Rüyalar

Kesin Söylemler Kesin Eziyetlere Dönüşür

Kesin Söylemler Kesin Eziyetlere Dönüşür

Her Şeyin Planlanamıyor Olması

Her Şeyin Planlanamıyor Olması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ahlak

probiyotik

Osmanlı’da Ramazan Tebriknamesi

bubble30
Nielawore

KAOSUN SOMUTLAŞMIŞ HALİ: LEVIATHAN

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun