Eylül 21, 2024

İÇİMİZDEKİ YAMYAM: WENDIGO

Kuzeyde kışın çok zor geçer. Aslında bunu çok iyi biliyorsunuz. Çünkü hepimizin izlediği o yabancı dizide de diyordu hani “Winter is coming…” E derler tabi kış nasıl çetin geçiyor. Kıtlık, açlık hüküm sürüyor. İnsanlar bir lokma yiyeceğe muhtaç kalıyorlar. Bazen o kadar uzun aç kalıyorlar ki yemek yemekten başka şey düşünemez hale geliyorlar.

İÇİMİZDEKİ YAMYAM: WENDIGO

Yemek yemekten başka şey düşünemedikleri zamanlarda bazı insanlar lanetli işlerin peşine düşerler. Bu lanetli işlerin en kötüsü de yamyamlıktır. Bastırılamayan o kuvvetli açlık zamanla ruha ulaşır ve soğuğun o içe işleyen gücü kalbi dondurur.

İÇİMİZDEKİ YAMYAM: WENDIGO

Kötü ruhlar insanların bu aciz durumunu fırsat bilerek, insanların içinde insan etini yemeye karşı aşırı bir istek uyandırır. İçlerindeki bu isteğe yenik düşer ve insan eti yerler. Bu lanetli işe bulaştıklarında oldukları biçim değişime uğrar ve insan görünümünden çıkarlar.

İÇİMİZDEKİ YAMYAM: WENDIGO

Vücutları zayıf ve çelimsiz insanların vücuduna benzer ama iki üç insan boyutuna ulaşırlar. Dişleri seyrek ve keskin, gözleri ise kızıldır. Kafalarının üzerinde uzun, çatallı boynuzları vardır. Tıpkı geyiklerinki gibi. Ağızlarından ismini duyanlar için ölümün sesi duyulmuş demektir.

İÇİMİZDEKİ YAMYAM: WENDIGO

Kızılderililer bu korkunç yaratıklara ‘Wendigo’ demişlerdir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

ELLIPTICAL AND SPIRAL GALAXY TOGETHER: ARP 107
THE EERIE GLOW OF AN EXPLODING STAR: CRAB NEBULA
LIKE AN EERIE SILHOUETTE: COLUMN OF GAS AND DUST
KURBAĞA PRENSES EVET PRENSES

KURBAĞA PRENSES EVET PRENSES

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Taşıma

probiyotik

Birleşen Atomlar

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun