Eylül 22, 2024

UNICORN

Unicorn, mitolojide ata benzeyen kafasının ortasından düz bir boynuz ile betimlenen canlıdır. Latincce bir isim olan Unicorn bir tek anlamına gelen ‘uni’ ile boynuz anlamına gelen ‘cornus’ sözcüklerinin birleşmesinden türemiştir. Türkçe karşılığı ‘Tek Boynuz’dur. Gücü, saflığı ve masumluğu simgeler. Asil mitolojik canlılar arasındadır.

UNICORN

Kanını içen kişiye ölümsüzlük bahşettiğine inanılır, ama böylesine saf bir canlıyı öldürdüğü için lanetleneceği söylenir. Ayrıca boynuzu da ilaç niteliğinde kullanılmaktadır. Günümüzde Unicorn’ların gerçek bir varlık olduğuna inanılmasa da , eski zamanlardan Unicorn’nun varlığına inanan birçok toplum bulunmaktaydı. Unicorn eskiden de olduğu gibi günümüzde de oldukça sevilen ve kullanılan bir semboldür.

UNICORN

Unicorn is a creature depicted in mythology with a flat horn from the middle of its horse-like head. Unicorn, a Latin name, derives from the combination of the words "uni", which means single, and "cornus", which means horn. Its English equivalent is 'one horn.' It symbolizes power, purity and innocence. It is among the noble mythological creatures.

UNICORN

The person who drinks his blood is believed to grant immortality, but is said to be cursed for killing such a pure creature. In addition, the horn is used as a medicine. Although today Unicorn is not believed to be a real entity, there were many societies that believed in the existence of Unicorn from ancient times. Unicorn is a very popular and used symbol today as it used to be.

Yorumlar

  • UNICORNLARI SEVERİMM KEŞKE GERÇEK OLSALAR HEMEN BİR TANE ALIRIIIM

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

BİRBİRİNİ KESEN GAZ AKIŞINA SAHİP GALAKSİ: Z8338
KALP BULUTSUSU'NUN MERKEZİ: IC 1805

KALP BULUTSUSU'NUN MERKEZİ: IC 1805

GÖKYÜZÜNDE İKİ AY'A HAZIR MIYIZ?

GÖKYÜZÜNDE İKİ AY'A HAZIR MIYIZ?

KIZ ÇOCUKLARININ KORUYUCUSU

KIZ ÇOCUKLARININ KORUYUCUSU

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Hep Olmayacak

probiyotik

Asya Şifası: Çin

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun