Patlayacak Yer Aramak

İnsanlar yoğun stres altındayken sinirlenebilirler. Ancak siniri durduk yere dışarı atmak ya da boşaltmak uygun bir davranış olmaz. Bunun için insanlar bahane arayabilir. Bu bahaneyi bulmak ise son derece adice olsa da çok kolay olur.

Patlayacak Yer Aramak

Yapılan en ufak bir hataya ya da yanlışa kızıp sinir atmak mümkün olabilir. Bazı insanlar ellerinde bulunan güçten dolayı sinirlerini başka insanlara ufak bahanelerle boşaltmayı kendilerine hak görebilirler. Ama aslında böyle bir hakları yoktur.

Patlayacak Yer Aramak

Ancak güç insana her şeyi yaptırır. Bu o kadar acı ama o kadar gerçek bir olgudur ki eğer adil ve iyi insanlar güç sahibi olmazlar ise o zaman dünya yaşanmaz bir yer haline gelir. Sinirlendiği zaman başkalarına patlamayan ya da kendisini tutabilen insanlar güç sahibi olmalı.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Şüphe Sarmalı

Şüphe Sarmalı

Toplum Dizaynı

Toplum Dizaynı

Doğa Ayna Gibidir

Doğa Ayna Gibidir

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

probiyotik
bubble30
Nielawore

TESADÜF ESERİ BULUNAN ÖNEMLİ Bİ

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun