Nisan 20, 2025

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Çok bilet alanların artık kendisine düzen oluşturduğu gibi bir gerçek vardır. Sinemada, otobüste, uçakta, trende… Nereye oturacağını önemseyenler, müdavimler vardır. Ben de bunlardan birisiyim.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Seyahat edeceksem cam kenarını tercih ederim. Çünkü daha rahat ederim. Otobüsteysem kafamı cama yaslayıp uyuklayabileceğim için cam kenarını tercih ederim. Koridor tarafında hep kafam düşüyor. Zaten yolculuklarda uyuyamıyorum. Az buçuk uyuklayacağım bir de kafam düşüyor, sonra bir hevesim kaçıyor.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Uçak yolculuğu yapacaksam yine cam kenarını tercih ederim, Bulutların üzerinden geçmeyi, aşağıdaki şehirlerin görüntüsünü izlemek bana keyif veriyor. O yüzden mümkünse cam kenarı tercihimdir.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Sinemada zaten arkada oturup izlemesi keyifli geliyor. Hele bir de arkanın ortalarındaysam değmeyin keyfime. Kolonlara yakın değil, filmi en geniş açıdan ve orta hizadan izliyorum. Filmdeki her şeye hakim olabilirmişim hissi geliyor. Keyif alıyorum.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Peki ya sizin bilet tercihleriniz hangi taraftan yana oluyor?

Yorumlar

  • Cam kenarı

  • Ben de cam kenarını tercih ederim ve tekli koltuk

  • Kesinlikle cam kenarı!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

STAR REMNANT OF UNKNOWN ORIGIN

STAR REMNANT OF UNKNOWN ORIGIN

THE SWORD OF THE SKY

THE SWORD OF THE SKY

DO YOU WANT TO SEE THE CELESTIAL FIREWORK?
TÜRK MİTOLOJİSİNDE İKİZ TANRILAR

TÜRK MİTOLOJİSİNDE İKİZ TANRILAR

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Negatif Kültür

probiyotik

Casimir Etkisi

bubble30
Nielawore

STAR REMNANT OF UNKNOWN ORIGIN

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun