Nisan 21, 2025

Bitmeyen Süreçler

Bazen hayatımızın bazı bölümleri rahatsız edici ya da istenmeyen türden olsa da ne yazık ki uzun süre devam edebilir. Bunun iki çeşidi vardır. Birinci çeşidi insanın istemeden yaşamak zorunda olduğu zor süreçlerdir.

Bitmeyen Süreçler

Hastalık gibi ya da ayrılamadığı bir yerde olması gibi. Bir de tuhaf olan kısmı var. Yani insanın bile isteye bu zorlukları yaşaması. Bunun sebebi vicdan olabilir, fedakarlık olabilir ya da bir plan, bir amaç uğruna yaşanması gereken bir süreç olabilir.

Bitmeyen Süreçler

Bir amaç bir topluluğun iyiliğini ve geleceğini ilgilendiriyorsa o zaman çekilmeye değer bir çile olabilir ve o eziyet topluca yaşanır zaten. Bir ülkenin savaşta olması gibi. Ama bireysel olup da bile isteye çekilen acılar son derece anlamsız olabiliyor çünkü bir kişi acı çekerken genellikle çevresinde olan insanlara da acı çektirir.

Yorumlar

  • Hayat bazen bizleri uzun yolların içine atar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Çocukluk Yılları

Çocukluk Yılları

Uyum Sağlamak Yerine Kendi Peşinde Koşmak

Uyum Sağlamak Yerine Kendi Peşinde Koşmak

Kendini Bilmemek

Kendini Bilmemek

Alt Edilemeyecek Koşullar

Alt Edilemeyecek Koşullar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Çocukluk Yılları

probiyotik

Reklamlar ve Dil

bubble30
Nielawore

LIKE A REAL BUTTERFLY: CALDWELL 69

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun