Çıkış Yolu

Hayat insanı sıkıştırdığı anlar genellikle insanın çıkış yolu aramaya başladığı zamanları başlatır. Ama başka bir olumsuz gelişme ise hayat sadece bir insanı sıkıştırmaz. Her insanı sıkıştırmaya başlar. Hayatın zorlaşması aslında çıkış kapılarının da azalmasına sebep olur.

Çıkış Yolu

Bu korkunç bir kısır döngüdür. Zor zamanlarda insanların yardımlaşarak o zor zamanlardan çıkma ihtimali daha yüksektir ama zor zamanlar herkes için zor olmaya başladığı için kimse birbirine yardım edemeyecek hale gelir ve çıkış kapıları kapanmaya başlar.

Çıkış Yolu

Durum böyle olduğu zaman çıkış yolu kalmaz. Peki böyle bir kısır döngü varsa zor zamanlar nasıl aşılır? Ya insanlar kendi potansiyellerini zorlayıp bir yol bulacak ya da yapacaklar ya da zaman içinde geçecek. Bir yol bulmak ya da yapmak çok daha mantıklı gözüküyor.

Yorumlar

  • Bence her zaman bir yolu vardır elbet

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Şüphe Sarmalı

Şüphe Sarmalı

Toplum Dizaynı

Toplum Dizaynı

Doğa Ayna Gibidir

Doğa Ayna Gibidir

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

probiyotik
bubble30
Nielawore

TESADÜF ESERİ BULUNAN ÖNEMLİ Bİ

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun