Eylül 20, 2024

Boncuklu Tabanca Olayı

Herkese merhaba. Artvin tatilimi yaparken başımıza gelen komik bir olayan bahsetmek istiyorum. Artvin'de arabada yolculuk ederken durup kendimize boncuklu tabanca aldık. Plastik bilye atan bu boncuklu tabancalar Artvin'de açık alanda çok büyük bir eğlenceye dönüşebiliyor. Akşam vakti eve dönerken abim yapılmaması gereken bir şey yaptı.

Olay Geliyor

Abim boncuklu tabancalardan birisini aldı ve araba camından dışarı bir an için tuttu. Tabi böyle bir şeyi Karadeniz'de yaparsanız insanalar ciddiye alır çünkü Karadeniz'de silah kullanımı yaygındır. Yolda biraz daha gittikten sonra polis bizleri çevirdi ve hakkımızda şikayet olduğunu söyledi. Babam şikayetin ne olduğunu sorduğu zaman polis babama "arabada silah bulundurduğumuzu, bu silahla dışarıya bir kaç el ateş ettiğimizi" söyledi. Babam bunun üzerine mesleğinden söz etmeye başladı ve nasıl bir Artvinli olduğunu polise anlatmaya çalıştı. Babam en sonunda tabancaları aldı polise gösterdi ve tabancayı 8 yaşındaki küçük kardeşimin camdan dışarı tuttuğunu söyledi. 

Rahat Bir Nefes Aldık

Neyse ki polis anlayışlı birisi çıktı ve hepimiz rahat bir nefes aldık. Tatilimiz neredeyse tutuklanma ile sonlanan bir kabusa dönüşecekti. Polis bizleri bıraktı ve konu büyümeden kapandı. 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

kaptanfilozof06

Almanya Geri Göndermeye Başladı

kaptanfilozof06

Dünya'nın Halkaları

kaptanfilozof06

Mars Hakkında Yeni Teori

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Neler Mi İstiyorum?

bubble30

TAM HASTA OLMA HAVALARI

Nielawore

"YOLCULUK VE YILDIZLAR"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun