Şubat 25, 2025

BOŞLUK HİSSİ FIRSATTIR

Belki de içindeki o boşluğun şu an dolması gerekmiyordur. Belki şu an gelmesi gerekmiyordur. Şu an böylesi bir sorun değildir belki de. Kendini hırpaladığın yere farklı bir şekilde bakman gerekiyordur, böyle şifalanıyorsundur, kim bilir.

Çünkü bundan önce her boşluğa düştüğün an, hiç seçim yapmadan, hep aceleyle doldurdun. Sonuçları düşünmedin. Bunu da deneyelim dedin. Bu kişiyi, bu işi, bu eğitimi. Belki de artık gerçekten de ne istediğini durup düşünmenin ve öylesine doldurmamanın vaktidir, hayatını, zamanını.

Belki şu an düşündüğün, düşündükçe stres yaratan, seni acele ettiren, kaçırdığını hissettiren şey, durup gerçekten ne istediğini, ertelediğin hayallerin gerçekleştirmeni asıl engelleyendir.

İlk defa bu boş sayfayı dış etkenlerle değil, kendinle doldurmalısın. Bu yüzden boşluk hissi, bir sorun değil, fırsattır.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"TUTSAM ELLERİNDEN AĞLARSIN"

Nielawore

"ÇİZELGE"

Nielawore

"USANMADAN SEVECEĞİZ BİRBİRİMİZİ"

Nielawore

"ZAMANLAR"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Starlink'e Karşı Tepkiler Büyüyor

probiyotik

Böyle Bir Sevmek

bubble30

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

Nielawore

"TUTSAM ELLERİNDEN AĞLARSIN"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun