Ekim 18, 2024

En Sevdiğim Müşteri Tipleri

Bugün gündemimizde benim en sevdiğim kafe müşterisi tipleri var. Bu üç tipi gerçekten seviyorum. Bir kafenin neşe kaynağı olan bu üçlü kafenizde eksikse durumunuzu tekrar bir düşünün derim.

 

  • Düzenli Müşteri

Bu müşteri tipi düzenli olarak istisnasız her gün gelen müşteri demek değildir. Bu müşteri tipinin gelse de gelmese de masası her zaman rezervedir. Hep aynı masada otururlar. Az siparişte verse, çok siparişte verse bir kafenin baş tacıdır onlar. Sesleri çıkmaz, kimseyi rahatsız etmezler, gerçekten müşteri gibi müşteridir onlar. Benim de en sevdiğim müşteri tipidir.

 

  • Düzeyli Müşteri

Bunlar daha çok kafeleri kitap okuma alanı olarak değerlendiren, farklı farklı kahveler içmeye bayılan entel müşterilerdir. Kafeyi utanmasalar kütüphane kurallarıyla yönetmemizi beklerler. İşte bu yüzden onları hep en sessiz alana alırız.

 

  • Etrafına Saygılı Müşteri

Bu müşteri tipi kafeye gelir oturur, o saatten sonra ne sağa sola bakar, ne birini kesmeye çalışır, ne garsona yürür varsa yoksa masadaki arkadaşları. Başka kimseyle işi olmaz bu tip müşterilerin. Gerçekten aklın yaşta değil başta olduğunu kanıtlayan müşterilerdir bunlar. Dikkat çekmek için saçma sapan hareketler yapmazlar.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

probiyotik

Islak Çeltiklere

probiyotik

Hiçsizliğe

probiyotik

Acıyor

probiyotik

Yıkık

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Deprem Korkusu Arttı

probiyotik

Islak Çeltiklere

bubble30
Nielawore

"KINAR HANIMIN DENİZLERİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun