Eylül 19, 2024

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü UNUTMADIK! UNUTMAYACAĞIZ!

Gerçekten şu an gündeme baktığımda söyleyeceğim çok şey var ama inanın nereden başlarım, hangi kelimelerle sakin kalarak anlatabilirim bilmiyorum.

Böyle kavgada söylemediğiniz şeyler aynada kendinizle konuşurken veya gecenin bir vakti aklınıza gelir de konuşur konuşur bitiremezsiniz ya o muhabbeti, kendinizle kavga edersiniz. Öyleyim.

Böyle bağırıp çağırmak da istiyorum. Ama acı olan ne biliyor musunuz? Bu bir iki kişinin düşüncesi değil bunlar, bir zihniyet.

Bana bunları söylüyorum diye kızan olabilir. Biliyorsunuz ki ifade özgürlüğü bir haktır, ben de bu hakkımı kullanıyorum. E senin eleştirdiklerin de öyle yapıyor. Evet. Ben sonuna kadar insanların ifade özgürlüğüne sahip olması gerektiğini savunacağım zaten. Beni eleştirenler de olacaktır, hakaret olmadığı sürece eleştirilere açığım. Bu konuda da kendi eleştirilerimi yapıyorum.

Sonuç olarak, ifade özgürlüklerine bir şey demiyorum ama bu zihniyetin hiç sağlıklı bir zihniyet olmadığını düşünüyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı, olmayacağımızın bilincine davet ediyorum bu zihniyetteki kişileri ve sadece düşüncelerimi ifade etmek için bu yazıyı yazdığımı söylemek istiyorum.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

bubble30
bubble30
bubble30

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Her Şey Yerli Yerinde

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

Nielawore

"SESİNİN KUŞLARI SUSUNCA"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun