Ekim 18, 2024

Gördüğümde Gözümün Seyirdiği Müşteri Tipleri

Onlar müşteri değil başka bir şey. Yani kim onlara müşteri diyebilir gerçekten bilmiyorum. Ne ararsan var bu tiplerde. Neyse neyse spoiler vermeyeyim. Hadi başlayalım.

 

  • Kendini Mekanın Sahibi Sananlar

Bunlar kafeye böyle bir enteresan girerler. Etrafı süze süze yürüyüp, garsonlara bakış atarlar. Arkadaşını görse bile selam vermez masasına oturur. Sanki bana süper star. Sipariş verirken mekanı inleten bir sesler ‘’Aslanım bir bak.’’ demezlerse ölürler onlar ölürler.

 

  • Dikkat Çekmek İçin Amuda Kalkacak Olanlar

Bunlar genelde liseli ya da ergenlik yaşlarında olan bir kadro. Ortamda dikkat çekmek için her şeyi yapar bunlar. Bağırma falan hiç kalır bunların yaptıklarında. Maymun daldan dala, bunlar masada masaya geçiyor. Gerçekten kafeyi kapatayım diyorsan bunları doldur mekana.

 

  • Tüm Kafe Beni Kesiyor ya

Bu tipler gerçekten benim en ama en sevmediğim müşteri tipi. Hadi diğer ikisinin bir çözümü var ama bunlar gerçekten kafeyi birbirine düşürür. Sanki bana tanrıça Afroditler. Ama o tipleri bir gör, boya küpüne basılmış bir kafa, saçları düğün saçı sağa sola şuh bakışlar atar ama kafe ona aşıktır, o hiçbir şey yapmamıştır. Vay senin o olmaz olasıca EGO’na.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

probiyotik

Islak Çeltiklere

probiyotik

Hiçsizliğe

probiyotik

Acıyor

probiyotik

Yıkık

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Deprem Korkusu Arttı

probiyotik

Islak Çeltiklere

bubble30
Nielawore

"KINAR HANIMIN DENİZLERİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun