Eylül 19, 2024

HUKUK FAKÜLTESİNİ KAZANDIĞI GÜN KENDİNİ AVUKAT OLDU SANANLAR

Hukuk fakültesini kazandığını öğrendiği gün kendini avukat sananlar var, evet. Ben değilim. Kazandığı gün olayın şokuyla bunu düşünemeyenler var tabi onlar da hukuk fakültesinin 1. (birinci, first) gününde kendini artık avukat sanıyor üstelik her şeyi geçtim sosyal medya hesabı açtığı an kendini avukat oldu sananlar da var...

Size de çok yüklenmek istemiyorum çünkü çevrenizdeki çoğu kişi size 'Avukat' diye seslenmeye başlıyor, mesela babaannem benim için direkt avukatlık okuyor diyor, sizi o moda sokuyorlar aslında.

Sürekli ''Avukat mı olmak istiyorsun, hakim mi, savcı mı?'' sorusuna maruz kalıyoruz bir de ve herkesin bu konuda fikri  var... Mezun olmak istiyorum diyorum, geçiyorum. Kusura bakmayın. Bir de sende savcı tipi var falan deniliyor ya hahahaha savcı TİPİ Mİ?

Neyse hukuk fakültesini kazandığı gün kendini avukat oldu sananlara dönecek olursak bunlar ne yapıyor biliyor musunuz? Kendisine yanlış bir şey yapan veya onun kendisine yanlış bir şey yapıldığını düşündüğü hallerin TAMAMINDA dava açabileceğini düşünüyor. Daha nereye nasıl dava açılır bilmiyor bile ama sevgili sayın the yargı machine, dava açacak alayımıza. Ben bunları yazıyorum diye de dava açmayı düşünür bana yani o derece. Bakkal para üstümü eksik verdi gidip istemek yerine hemen dava açayım. NE?

Neyseler neysesi, kendini avukat sananların da, avukat gibi avukatların da avukatlar günü kutlu olsun be ne diyeyim!

 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

bubble30
bubble30
bubble30

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Her Şey Yerli Yerinde

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

Nielawore

"SESİNİN KUŞLARI SUSUNCA"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun