Eylül 20, 2024

Karadeniz'de Trafik Kuralları

Herkese merhaba. Bugün sizlerle komik bir anımı paylaşmak istiyorum. tam zamanı hatırlamıyorum, bundan belki 10 sene önce yaşadığım bir olay şimdi sizlere anlatacağım. Babamın kiraladığı bir araç ile kara yollarını kullanarak Artvin'e tatile gidiyorduk. Artvine karadan varmak için Trabzon'dan itibaren Karadeniz'in içinden gecen yolu kullanıyorduk. Karadeniz'e gelene kadar herşey oldukça güzel gitti. Sohbet edip eğlenerek yolumuza devam ediyorduk.

İlk Trafik Cezamız

Karadeniz'de giderken yolda giderken polis bizi kenara çekti ve hız limitini aştığımızı söyledi. Ancak bu mümkün değildi çünkü yolda ki tabelalarda yazan hız limitlerine uygun gidiyorduk ve polise de bunu anlatmaya çalıştık ama polis bize "burada ki hız limiti 100 km ve siz bu hız limitini aştınız" diyerek ceza yazdı. Bizde herhalde babamın dalgınlığına geldi deyip yolumuza devam ettik.

2. Trafik Cezamız

Aynı yolda biraz daha ilerledikten sonra başka bir polis bizi yine durdurdu ve hız limitini aştığımızı söyledi. Bu sefer bizde daha demin bir polis tarafından ceza aldığımızı ve bize ceza yazan ilk polisin bize hız limitinin 100 km olduğunu söylediğini bizi durduran ikinci polise anlattık. Ancak sonuç değişmedi. Bu seferde polis "burada hız limiti 90 km'dir ve siz hız limitini aştınız" diyerek ikinci trafik cezamızı da yazdı.

 

İşte bu anım da Karadeniz ile ilgili komik denebilecek bir anım. Eğer Karadeniz'e gidecek olursanız siz de dikkatli olun aman diyim.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

kaptanfilozof06

Almanya Geri Göndermeye Başladı

kaptanfilozof06

Dünya'nın Halkaları

kaptanfilozof06

Mars Hakkında Yeni Teori

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Neler Mi İstiyorum?

bubble30

TAM HASTA OLMA HAVALARI

Nielawore

"YOLCULUK VE YILDIZLAR"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun