Eylül 20, 2024

MAGAZİN HABERLERİ

O fotoğraflardaki kolajlar, haber başlıkları... Benim bu ülkenin mizahına olan güvenimi artırıyor cidden. O kadar komik ki, komik olsun diye atılmamış başlıklar da, o yüzden daha komik.

Ünlü çift kaza yapmış ama haberin detaylarında böyle editörün kendi ağzından bir şeyler çıkmış şeyler var gibi. Yani ünlü kendi açıklama yapıyor iyiyim ufak bir şeydi gibi, başlık ölümden döndüler. İnsanları neden ürkütüyorsunuz ki?

Hele bazı anlamsız haberler var ya, 'Öyle bir şey söyledi ki!' 'Şok itiraf!' gibi. Habere bir bakıyorsun fındık fıstık yorgan yastık. Abartma huyum benim de vardır biraz ama o kadar değil yani. Magazinin olayı abartı. Her ülkede böyle mi bilmiyorum ama Türkiye'de böyle.

Ülke yanıyor, magazin gündeminin umrunda değil. Ülke gerçekten yanarken yangın söndürmeye giden ünlüler var mesela maksimum duyarlılıkla bu kadar oluyor.

Hitap edilen kişiler de önemli tabi, bana böyle geliyor olabilir bir başkası çok sever. Saygı duyarım. Sadece benim beklentim biraz daha duyarlı olunması. Ha bunu yapan magazin programları da var az buçuk, hakkını yemeyim ama magazin konusundaki genel algının biraz değişmesi gerektiği kanaatindeyim. 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

bubble30

TAM HASTA OLMA HAVALARI

bubble30

BİR ANDA ÜŞÜMEDİK Mİ AMA?

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

bubble30

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Neler Mi İstiyorum?

bubble30

TAM HASTA OLMA HAVALARI

Nielawore

"YOLCULUK VE YILDIZLAR"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun