Eylül 19, 2024

Psikiyatriste Gittiğim Zaman Yaşadıklarım

Bundan birkaç yıl önce çok önemli bir sınava girmeden önce dikkat dağınıklığımı toparlayacak bir ilaç almak istedim. Ancak bu ilacın reçetesini sadece psikiyatristler verebiliyordu. Ben de bir psikiyatristin yolunu tuttum. Psikiyatriste geldiğimde biraz sohbet ettik,ben durumumu anlattım ve istediğim ilacın reçetesini aldım. Sohbetimizin sonunda konuştuğum psikiyatrist önümüzdeki hafta benden tekrar gelmemi istedi. Ben de ertesi hafta tekrar geldim.

İkinci gelişimde psikiyatrist kullandığım ilacın bendeki etkileri hakkında sorular sordu. Sorular bittikten sonra sohbet ettik ve sonraki hafta bir kere daha gelmemi istedi.

Bu sefer ki gelişimde psikiyatrist bana geçmişimle ilgili bazı sorular sormaya başladı. Bana hayata bakış açım ile ilgili bazı sorular sordu. Ben de başladım anlatmaya. Anlattıkça anlattım. Seansın sonuna doğru psikiyatrist bana kendimi nasıl hissettiğimi sordu. Ben de her zamanki gibi hissettiğimi söyledim. Ben psikiyatristten ilginç bir öneri ya da harika bir şey beklerken psikiyatrist seansın sonunda bana “mutsuz olmak” adında bir kitap önerdi ve sonraki hafta bir daha gelmemi söyledi. Ben sonrasında gitmedim ve psikiyatristin önerdiği kitabı da almadım.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

kaptanfilozof06

Almanya Geri Göndermeye Başladı

kaptanfilozof06

Dünya'nın Halkaları

kaptanfilozof06

Mars Hakkında Yeni Teori

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Son Zamanlarda Sık Yaşanıyor

probiyotik

Her Şey Yerli Yerinde

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

Nielawore

"SESİNİN KUŞLARI SUSUNCA"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun