Eylül 07, 2024

Bazen Hiç Yapmak İstemeyiz - Friendz10

Hayatta yapmak istemediğimiz bir sürü şey olabilir. Ama genellikle bunları gider ve yaparız. Örneğin işe gitmek, okula gitmek, uyanmak. Bazıların hiç yapmak istemeyiz ama gider ve bir şekilde yaparız. Ancak bazılarını gerçekten hiç yapmak istemeyiz. Hatta o kadar yapmak istemeyiz ki yapmamız gereken zamanda bile o yapacağımız şeyden kaçmanın bir yolunu arar dururuz. İstemediğimiz şeyleri yaparken bir yandan yapmaktan kaçınırız, bir yandan da o şeyi en hızlı ve en kısa zamanda bitirmenin yollarını ararız.

Bazen Hiç Yapmak İstemeyiz - Friendz10

Çünkü bir insanı istemediği şeyi yapmak zorunda olmak ve yapmaya çalışmak kadar sıkan, geren bir durum daha yoktur. Ve maalesef bunları yapmak zorundayız ve yapıyoruz. Bu durumu değiştirmenin en iyi yolu, bizi özgürlüğümüzden mahrum bırakan ve bazı şeyleri yapmaya zorlayan durumları bulup bu sorunların üstesinden gelmek için çözümler üretmek ve uygulamaktır.

Bazen Hiç Yapmak İstemeyiz - Friendz10

Aksi takdirde hayatımız boyunca istemediğimiz şeyleri yapmaya devam edeceğiz. Hayatımız boyunca belki de hiç kaçamayacağımız hatta pek çok insanın hiç kurtulamayacağı şey istemediği şeyleri yapmak zorunda kalacağı durumlarla karşılaşabiliriz. Ama bundan tamamen kurtulamasak bile ne kadar azaltırsak bizim için o kadar iyidir. 

Yorumlar

  • İstemesende yaparsın

  • İstemeden yaptığımız bir sürü şey var

  • yapmak zorunda kalıyoruz

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Diğer Seçenek

Diğer Seçenek

Gün Sonu Düşünceleri

Gün Sonu Düşünceleri

İmkansız Kişisel ve Dönemseldir

İmkansız Kişisel ve Dönemseldir

Ruhuna Ayna Tutabilmek

Ruhuna Ayna Tutabilmek

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Diğer Seçenek

probiyotik

Minyatür Hat Eserlerindeki Kanat Sesleri

bubble30
Nielawore

MORÖTESİ IŞINLARLA JÜPİTER

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun