Eylül 08, 2024

Çok Güvendiğimiz İnsanlar - Friendz10

Belli başlı durumlarda ve konularda veya her türlü alanda bazı insanlara çok ama çok güvenebiliriz. Bu doğuştan beri yanımızda böyle bir insan olmasıyla ilgili de olabilir. Veya sonradan tanıştığımız bir insana karşı da böyle bir his hissedebiliriz. Yani o güne kadar hiç güvenmemiş de olabiliriz birilerini ama o günden sonra güvenimiz her zaman için artar. Ancak burada şöyle bir hata yaparız. Bizim bir insanı güvenilir bulmamız. O insanın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Çok Güvendiğimiz İnsanlar - Friendz10

Veya bizim bir insanı güvenil durumda olup ona göre davranmamız o insanın canına bile sıkabilir. Buradaki can sıkma konusu ise biraz farklı bir kondur ve ama gerçekte olan bu olabilir.  Güven ortamı her ne kadar istenilen bir ortam olsa da bir noktadan sonra sıkıcı bir ortam haline gelmeye başlayabilir. Buradaki güven ortamından kastettiğimizde sizin hayatta kalmanızı sağlayacak ve suçun olmadığı güvenli bir ortam değildir. Zaten böyle ortamlar olması gereken ortamlardır.

Çok Güvendiğimiz İnsanlar - Friendz10

Benim burada güvenden kastettiğim şey sizin bir insanın her zaman için yanında olacağınıza sadakatinizle, bağlığınızla ona garanti vermenizdir. Bu müthiş güven ortamı sizin de karşınızdaki insana çok güvendiğiniz için yaptığınız bir eylemdir ve bu karşınızdaki insanın canını sıkmaya başlayabilir. Bu rahatlık, bu garanti ve o insanın sizi ihanet etmesine bile sebep olabilir. Garanti vermek her zaman için iyi bir yol değildir. Karşınızdaki kim olursa olsun. 

Yorumlar

  • Güven önemli

  • O kadar da doğru değil

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun