Eylül 08, 2024

Gereksiz Heyecan Arayışı - Friendz10

Heyecan duymak ya da heyecanlı bir şeyler yapmak muhtemelen pek çok insanın hayattayın çok isteyeceği şeylerden birisi der. Hatta sırf heyecan uğruna insanların harcadığı paralar zamanlar. Gerçekten de çok şaşırtıcı olabiliyor. Ancak bazen insanlar heyecan aramanın dozunu o kadar çok kaçırıyorlar ki günün sonunda bir bakmışlar ki gerçekten de büyük bir zaman ve enerji kaybından başka bir şey yaşayamamışlar.

Gereksiz Heyecan Arayışı - Friendz10

Kim insan vardır heyecan için arabayla ya da başka türlü taşıtlarla enteresan hareketleri yaparken kaza geçirir. Ölümden döner. Neredeyse canından oluyordur. Kim insan ise kavgaya karışmak ister. Kavga eder heyecan uğruna. Ama o da ölümden dönüyordur neredeyse. İşte tüm bunlar heyecan arayışının olabilecek en gereksiz versiyonlarıdır. Bu kadar heyecan peşinde koşmak yerinde daha başka şeyler yapsalar da eğer bu insanlar kendilerine daha çok faydaları olacağı kesin. 

Gereksiz Heyecan Arayışı - Friendz10

Heyecan arayışının en gereksiz versiyonlarına insanların gençlik dönemlerinde görmemiz mümkündür. Özellikle 18 yaş ve civarında insanların heyecan uğruna yaptıkları saçma sapan hareketler onların canına bile maal olabilecek düzeyde olabiliyor. Büyük bir zaman kaybı yaratıyor. Hatta bunun yarattığı zaman kaybı o kadar büyük olabiliyor ki. İnsanlar sırf heyecan arayışına döktükleri zamanı başka türlü şeylere dökseler, gelecekleri için çok daha önemli bir şeyleri imza atabilirlerdi. 

Yorumlar

  • Ekstrem sporlar yapabilirler bence

  • İnsanı olmadık işlere sokabilir

  • Bu bazen çok can yakıcı olabiliyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun