Temmuz 06, 2024

İnsanları Rahat Bırakmak - Friendz10

Bir insanı bir konuda yönlendirmenin veyahut da ikna etmenin en iyi yollarından birisi, onu rahat bırakmak olabilir. Tabii çok daha kesin ve hızlı yöntemler de vardır. Ancak bu yöntemler zorbalığa girebilir veya zor kullanmaya girebilir. İşte böyle durumlardan kaçınmak, yani işin içinde zorbalık veyahut da zor kullanmayı sokmadan en iyi yollardan birisi, rahat bırakmak olabilir. Çünkü bir insan her şeyden önce kendini baskı altında hissettiği, zor kullanma hissettiği yerden kaçmak isteyecek. 

İnsanları Rahat Bırakmak - Friendz10

Herhangi bir insana herhangi bir konuda en ufak bir baskıda bulunursanız, bu o insana karşı ters bir tepki yaratabilir ve istediğiniz hiçbir şeye ulaşamayabilirsiniz. Bütün imajınız bir anda yıkılabilir ve kendinizi çok kötü bir durumda bulabilirsiniz. İşin en kötü yanı ise bir insanı rahat bıraktığınız zaman size istediğinizi vermek veya vermemek onun kararına kalmıştır. Burada ise sizin etkileme gücünüz devreye girecektir.

İnsanları Rahat Bırakmak - Friendz10

Eğer o insanı etkilemeyi başarırsanız, rahat bırakılsa bile size zaten istediğinizi verecektir. Lakin etkilemeyi başaramazsanız o zaman istediğinizi alamazsınız. Burada olay sizin farklı bir becerinize kalıyor. Ve bu beceri ne yazık ki o kadar da kolay kazanılan bir beceri olmayabiliyor. Yetenek isteyen bir beceri, tecrübe isteyen bir beceri, bilgi isteyen bir beceridir insanları etkilemek.  

Yorumlar

  • İnsanlar en çok rahat oldukları ortamda olmak isterler

  • Herkes rahat bırakılmalı

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Boşluklar

Boşluklar

Uyumlu Olmak - Friendz10

Uyumlu Olmak - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Boşluklar

probiyotik

Ağaç Kabukları Ne işe Yarar

bubble30
Nielawore

A JOURNEY TO THE CENTRE OF OUR GALAXY

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun