Ekim 18, 2024

İnsanların Bir Şeyler İstemesini Sağlamak - Friendz10

Bu konu benim için uzun zamandır çözümünü aradığım ve şimdilik sadece kağıt üzerinde diyebileceğim zihinsel bir konu olsa da ve soyut bir konu olsa da bir insanın bir şeyler istemesini sağlamak belki de pratikte mümkün olabilecek bir durumdur. Çünkü insanların belli başlı unsurlardan etkilenmeye açık olması aslında isteklerinin de belki anlık, belki de belli bir dönem içerisinde kontrol edilebilir olduğu anlamına geliyor olabilir. Bir insanın bir şeyleri istemesinin nasıl sağlanacağı konusunda açıkçası net bir fikre sahip değilim.

İnsanların Bir Şeyler İstemesini Sağlamak - Friendz10

Sadece böyle bir şeyin sağlanabileceği veyahut da kontrol edilebileceği hakkında bir öngörüye ya da bir tahmine sahibim. Aslında kontrol kelimesi burada yanlış ve aşırı olabilir. Söylenebilecek en doğru söz muhtemelen yönlendirmek olabilir. Bir insanın isteklerini kontrol etmek muhtemelen pek mümkün olmayabilir. Çünkü insanların isteklerini kontrol etmek demek bir noktada aslında onun hiçbir şey istememesini de sağlamak olabilir.

İnsanların Bir Şeyler İstemesini Sağlamak - Friendz10

Ancak bu pek mümkün değildir. İnsan her zaman için bir şeyler ister. Bu sebepten dolayı da bir insanın bir şeyler istememe durumunu sağlamak pek mümkün değildir. Ve yine bu yüzden kontrol yerini yönlendirme çok daha doğru olacaktır. Lakin bu yönlendirmenin nasıl olacağı konusu büyük bir soru işareti, benim açıdan en azından. Cevabını aradığım bir soru. Cevabını bulduğumda ise, muhtemelen yine burada sizlerle paylaşacağım. Tabi bulabilirsen. Gerçekten böyle bir şey, pratikte mümkünse. 

Yorumlar

  • Teoriden öteye geçirmek oldukça zor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Birlikte

Birlikte

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Heyecanın Artması

Heyecanın Artması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Birlikte

probiyotik

Kızılderili Dansçılar

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun