Eylül 08, 2024

İnsanların Saklı Yönleri - Friendz10

Günümüzde olsun veya geçmişte olsun insanların her zaman için saklı yönleri olmuştur. Bu saklı yönleri saklı istekler olarak düşünebilirsiniz. Yapmak isteyip de bir türlü açığa çıkaramadıkları isteklerdir bunlar. Karanlık taraflarıdır. Kimseye söyleyemedikleri düşünceleridir. Kısacası bir insanın gizli yönleridir. Ne kadar iyidir veya ne kadar kötüdür bilemeyiz. Ya da kime göre iyi kime göre kötüdür bilemeyiz ama sonuç olarak topluma açamadığı yönleridir.

İnsanların Saklı Yönleri - Friendz10

İnsanlar bir şekilde bu toplumu açamadıkları ve isteyip de yapamadıkları o gizli karanlık taraflarını paylaşabilecekleri, yapabilecekleri bir nevi suç ortağı isteyebilirler. Bu insanlar arasındaki en büyük bağlılıklardan birini yaratabilir. İnsanlar dışarı gidip gezebilecekleri birisini bulabilirler, sohbet edecek birilerini bulabilirler. Bunlar kolaydır.

İnsanların Saklı Yönleri - Friendz10

Peki siz kendinize kaç tane suç ortağı bulabilirsiniz ya da gizli istekleriniz yapabileceğiniz kaç kişi bulabilirsiniz? Bu tarz insanların sayısı az olduğu için bu tarz insanların bulunması da çok kıymetli olacaktır.  İnsanların gizli isteklerini öğrenmek zordur veya gizli yanlarını ortaya çıkarmak da çok zordur. Bu bir yetenek ister, bu tecrübe ister. Ama en iyi iletişimi de galiba bu şekilde kurabilirsiniz. İnsanların o saklı yanlarına hitap ederek kurabilirsiniz. İsteyip de yapamadıkları o saklı yanlarını hitap ederek.

Yorumlar

  • Herkeste vardır bu yan

  • Herkes kendi zaafını kendisi yaratır

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun