Temmuz 06, 2024

Tatmin Olmayan Ruhlar - Friendz10

Hayatı boyunca belli bir kalite görmüş insanlar o kalitenin altına düştükleri zaman kendilerini tatmin olamayacakları bir sürece sokmuş olurlar. Bir insan doğduğu günden itibaren yüksek şartlarda veya iyi şartlarda yaşamamış olabilir veya en iyisini görmemiş olabilir. Ancak hayatının belli bir döneminde kısa bir an bile olsa, iyi bir anı yaşamış veya görmüş olsa, hayatının geri kalanında o iyi olan, kaliteli olanı kendine bir çıta edinip o standartlara ulaşamadığı sürece kendini sürekli olarak mutsuz hissedebilir.

Tatmin Olmayan Ruhlar - Friendz10

Bazı insanlara iyisini göstermek, kalitelisini göstermek onlar için bir lanet olacaktır. Hatta bu, bugün sosyal medyanın bile yaptığı bir şey olabilir. Sosyal medyaya bakınca insanlar kaliteli hayatları görüyorlar. Veya kendilerinin çok daha farklı yaşamları görüyorlar. Ve kendilerine o yaşamları standart edinip, neden kendilerinde olmadığını kendilerine sordukları zamansa mutsuz hissediyorlar, tatminsiz oluyorlar. 

Tatmin Olmayan Ruhlar - Friendz10

Karşılarına ne çıkarsa çıksın tatmin olmuyorlar. Tatminsiz bir ruha sahip olmak kadar kötü bir şey olamaz. İnsanın kendini mutlu edebilmesi için öncelikle kendi standartlarında iyi hissetmeyi öğrenmesi gerekir. Veya bazı şeyleri unutmayı öğrenmesi gerekir. Ama günümüzde pek çok insan sanırım bunu yapamıyor. Bunu yapamadıkları için ise hem yalnız hem mutsuz kalıyorlar hem de tüm bunlar için başkalarını suçluyorlar. 

Yorumlar

  • vardır herkesin bir bildiği

  • Tatmin olmuyorsa hayat boyu zorluk çeker

  • İnsanın kendi kendisini yiyip bitirmesi tam olarak böyle bir şey

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Boşluklar

Boşluklar

Uyumlu Olmak - Friendz10

Uyumlu Olmak - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Boşluklar

probiyotik

Ağaç Kabukları Ne işe Yarar

bubble30
Nielawore

A JOURNEY TO THE CENTRE OF OUR GALAXY

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun