Eylül 08, 2024

Bazı İnsanlar Ciddi Muhabbet İster - Friendz10

Hayatta pek çok insanın eğlence sevdiği doğrulur ve eğlenmek güzel bir şeydir. Ancak her insanın eğlenceden anladığı farklıdır. Eğlenmek istediği insanlar farklıdır. Ve bazı insanlar için eğlencenin ta kendisi aslında ciddi bir muhabbet olabilir. Veyahut da sadece belirli insanlarla eğlenceli muhabbet yapmak istiyor olabilir. Bir insan başka bir insanla eğlenmek istemediğinde veyahut da şakalaşmak istemediğinde, bunu şahsi bir mesele haline getirmek aslında yanlış bir düşüncedir.

Bazı İnsanlar Ciddi Muhabbet İster - Friendz10

Çünkü hiçbir insan başka hiçbir insanla eğlenmek, gülmek ya da onu sevmek zorunda değildir. Zorunluluk olan tek şey saygı meselesidir. Sevmek zorunda değilizdir ama başka insanlara saygı duymak zorundayızdır. Eğlenmek zorunda değilizdir ama saygı duymak zorundayızdır. Bu sebepten dolayı bazı insanların ciddi olabileceğini ve ciddi muhabbetler istediğini çok iyi anlamamız gerekir. 

Bazı İnsanlar Ciddi Muhabbet İster - Friendz10

Söz konusu saygı olduğunda veyahut da bir insanın istemediği bir davranış olduğunda bunu bize karşı saygılı bir dille ifade ettiği sürece onun isteğine saygı duymak ve istemediği şeyleri yapmamak zorundayızdır aslında. Çünkü dediğim gibi, her insan birbirinden farklıdır ve bu tarz farklılıklara saygı çerçevesi içinde biz de saygı duymak zorundayızdır. Ama belli başlı istekler saygı meselesinden çıktığı zaman, konuşmalar saygı çerçevesinden çıktığı zaman işte orada konu ne yazık ki kötü yerlere gidebiliyor. 

Yorumlar

  • Her insanın beklentisi farklı olabilir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun