Eylül 08, 2024

Boş Bir Günde Yapılabilecek En İyi Şey - Friendz10

Hepimizin hayatımızın içinde boş zamanları mutlaka olur. Ancak bu boş zamanların çeşitleri vardır. Genellikle en çok yaşadığımız çeşitlerden birisi ise iş yerinde yaşadığımız boşluklardır. Bu boşluklar sırasında genellikle bir yere gidip bir şeyler yapamazsınız. Çünkü iş yerinden çıkma imkanınız olmaz. Ama iş yerinde iş de olmadığı için öyle boş boş durursunuz. İşte böyle boş boş durma anlarında yapılabilecek en iyi şeylerden birisi belki de oturup sadece hayal kurmaktır. Tabi bir şeyler okuyup araştırabilirsiniz ya da başka şeyler de yapabilirsiniz ama her an bir iş olma olasılığına karşı okuduğunuz şey muhtemelen yarım kalabilir.

Boş Bir Günde Yapılabilecek En İyi Şey - Friendz10

Ama hayal kurmak yarım kalabilecek bir şey değil. İstediğiniz kadar kurar, istediğiniz kadar düşünür, istediğiniz kadar hayal edersiniz. Ve istediğiniz gibi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Belki o an sizi kötü hissettiren bir şey vardır ve boş kaldığınızda bu kötü şeyler aklınıza geliyordur. O zaman hayal kurmaya başlayın. Sanki bunlar hiç yaşanmıyormuş gibi anlık hayallere dalın gitsin. Veyahut da başka şeyler planlıyor olabilirsiniz kafanızın içinde. Bu planlarınızı yapın. Bu da hayalinizinize bağlı bir şeydir. Neler yapacağınızı bir düşünün veya o ana kadar neler yaptığınızı düşünün. Sonuç olarak kafanızın içinde doğal bir hayaller kurun.

Boş Bir Günde Yapılabilecek En İyi Şey - Friendz10

Zaman geçirmek için gerçekten iyi bir yol olabiliyor. İster gerçek hayatınızı planlayın, isterseniz de gelecekte olmasını istediğiniz şeylere hayal edin. Her halükarda kazançlı çıkarsınız. Güzel hayaller kurmak sizin moral ve motivasyonunuzu yükseltirir, sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlar, canlı gücü şeylerden sizi uzaklaştırır. Veyahut da çözüm yolları planlayın ve onları hayal edin. Ve bu da sizi kendinizi iyi hissettirir. Çözüm bulmuş olursunuz. Ve inanın bana kendinizi daha iyi hissedersiniz. Sorunlarınıza çözüm bulmuş olalım. 

Yorumlar

  • Kişiden kişiye göre değişir bence

  • Eğer bulunduğunuz yerden gidemiyorsanız o zaman en iyi şey hayal etmek

  • bence de kişiden kişiye göre değişir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun