Eylül 08, 2024

Gece Yaşamak - Friendz10

Gündüz çalışmak belirli saatler arasında çalışıp akşama doğru işten çıkmak her zaman için bir insana çok daha iyi gelebilir. Gündüz çalışmak belirli saatler arasında çalışıp akşama doğru işten çıkmak her zaman için bir insana çok daha iyi gelebilir. O insan isterse geceleri uyumaz isterse uyur ama geceleri yaşamaz sadece gündüzleri yaşar gündüzleri çalışır. Ancak durumu her zaman böyle değildir. Bazı insanlar da vardır ki gece yaşarlar, gece çalışırlar. Gece pek çok şeyin vakitleri olur.

Gece Yaşamak - Friendz10

Bu tarz insanların sadece geceleri vakitleri olduğu için yaşamaya bir süre sonra başka insanlardan farklı düşünmeye, hayata farklı bakmaya başlayabilirler. Bu iyi bir şey midir? Aslında iyi bir şey olması yine insanın kendisine bağlıdır. Ama farklı bir şey olduğu kesindir. Geceleri gündüzlere göre her zaman için daha az kalabalıktır. Daha az gürültüldür, daha az ışık vardır.

Gece Yaşamak - Friendz10

Geceleri insanın aklının farklı kısımları çalışır, farklı düşünmesini sağlar. Hayata farklı gözle bakmasını sağlar. Geceleri yaşamak çok farklı olabilir. Tüm hayatı farklı bir gözle baştan sorgulamaya başlarsınız. Bu sizin için daha duygusal bir bakış etsibi olabilir. Hele ki dün doğmunu izlediğiniz o anlarda gerçekten de çok farklı hissedersiniz. Normalde insanlar gün batımını izlerken siz her gün gündoğmun izlemeye başlarsınız. Hayatta farklı ve bambaşka bir kutuptan yaşamak gibi. 

Yorumlar

  • Bu bazen gerçekten çok rahatlatıcı

  • Farklı bir durum ve duygu

  • Geceleri güzel evet ama gece uykusu çok önemli

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun