Ekim 18, 2024

Gecikmeler Bazen Bizi Hızlandırır - Friendz10

Baskı altında olmak bazı insanlar için bir zulümdür. Donak alırlar ve yapmak istedikleri hiçbir şey yapamazlar. Ancak baskı kavramı bazı insanlar için de tetikleyici bir kavramdır. Bazı insanları hızlandırır, yaptıkları şeyi daha iyi yapmalarını sağlar. Bir insan üzerindeki en büyük baskılardan biri ise herhangi bir işi yapabilmeleri için az bir zamanlarının kalmış olmasıdır. Bu sebepten dolayı da zamanın azlığı ve gecikme paniği insanların herhangi bir şeyi daha hızlı yapmasını sağlayabilir. Ama dediğim gibi bu bazı insanlar için geçerli bir kavramdır. Her insan herhangi bir şeyi baskı altında başaracak diye bir şey yoktur.

Gecikmeler Bazen Bizi Hızlandırır - Friendz10

Bazı insanlar için bu geçerlidir. İşte böyle durumlarda bir insan kendini bilinçli olarak da baskı altında bırakabilir. Daha iyi bir performans sergileyebilmek için, daha iyisini başarabilmek için, baskı altında daha iyi çalışan bir insan kendisini bilinçli olarak baskı altına sokabilir. Bu kulağa ilk başta delice geliyor olabilir. Yani neden bir insan kendisini zor bir duruma soksun ki? İşte tam olarak bu yüzden. Belki de o insan zor şartlar altında, baskı altında daha iyisini başarabiliyordur. Baskı olmadan başaramıyordur belki de. Bu yüzden baskı altında olmak, gecikme altında olmak bizleri hızlandırabilir.

Gecikmeler Bazen Bizi Hızlandırır - Friendz10

Her insanın başarı, sırrı aslında kendi içinde saklıdır. İnsanlar bunları keşfettikçe, kendi hayatını ona göre düzenleyip, başarıya daha kolay ulaşabilir. Ama önce her şey insanın kendisini tanımasından geçer. Eğer siz baskı altında daha iyi çalışan birisiniz, ya da daha başarılı birisiniz, o zaman kendinizi baskı altına sokabilirsiniz. Bunda hiçbir sakınca yoktur. İzlediğiniz için teşekkür ederim. Tabi baskı altında olmak aynı zamanda bir risktir. Az bir zamanda belki de her ne olursa olsun elinizdekini yetiştirmeye gücünüz yetmeyecektir. İşte böyle durumlarda hesabınızı da iyi yapmanız gerekir. Baskı altında çalışan veya daha iyisini yapan birisiniz.

Yorumlar

  • katılıyorum aslında ama keşke böyle olmasaö

  • Bazı insanlar baskı altında harikalar yaratabiliyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Birlikte

Birlikte

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Heyecanın Artması

Heyecanın Artması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Birlikte

probiyotik

Kızılderili Dansçılar

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun