Eylül 08, 2024

Gün Doğumunu İzlemek - Friendz10

Pek çok insan uyumak ister, yorgun olduğunu zanneder, hayattan keyif almadığını zanneder ve sadece çok çok mutlu olduğu anlarda veya çok çok enerjik olduğu anlarda gün doğumuna kadar uyanık kalmayı tercih eder. Peki, başka zamanlarda veyahut da başka durumlarda gün doğumunu izlemeyi hiç denediniz mi? O zamana kadar uyanık kalmayı, güneşin yavaş yavaş ufuktan doğarken, binaların silüetleri arasından veyahut da gökyüzünün o karanlık mavisi arasından yavaş yavaş günü aydınlattığını izlediniz mi? Bence izlemeyi bir deneyin veya uyanık kalmayı bir deneyin. 

Gün Doğumunu İzlemek - Friendz10

İnanın bana, özellikle tek başınıza bunu yaptığınız zaman, aklınıza gelmeyen fikirler, işinizde daha önce hissetmediğiniz hisler ve çok farklı bakış açıları edinebilirsiniz hayata karşı. Çünkü kafanız hiç çalışmadığı saatlerde çalışacağı için farklı bir şekilde çalışır ve hayatı sizin farklı bir gözle görmenizi sağlar. Ayrıca gün doğumunu izlemek gerçekten çok huzur verici bir şeydir. Güneş doğarken kökyüzünde şeritler halinde renkler bırakır. Bu renkler koyu maviden veya siyahtan başlar, laciverte doğru kayar, maviye doğru devam eder ve turuncuya doğru sonlanır. Yani güneşe vardığı noktaya kadar sonlanır.

Gün Doğumunu İzlemek - Friendz10

Bu manzaranın yavaş yavaş geldiğini izlemek hem huzur vericidir hem de sizin zihninizi çok farklı konularda açabilir. Bir gün olsun uyumaktansa bunu denemenizi bir öneririm. Gerçekten güzel olabiliyor. Ancak bunu yalnızken deneyin. Yani çevrenizde hiçbir insan olmasın. Hiçbir ses olmasın. Rahatsız edici bir şey olmasın veya odaklanmanızı engelleyecek bir şey olmasın. Bu şartlar altında gün doğumunu izlemeyi deneyin. 

Yorumlar

  • Arada sırada yapmak iyi oluyor

  • ay evet çok severim

  • Keyifli olabilir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun