Eylül 08, 2024

Hava Atmanın En Kötü Yolu - Friendz10

Genellikle kendini istediği gibi gösteremeyen veya bunu yapabilecek potansiyeli olmayan insanların sıkça başvurulduğu yöntemlerden birisi vardır ve bu yöntem hiç hoş bir yöntem değildir. Bu yöntem ise kendisinden gerek statü gerekse güç olarak aşağıda gördüğü birisine hakaretli veya atlı davranışla ezmeye çalışarak kendisini yukarıya gösterip hava atmaya çalışmaktır. Ancak dediğim gibi bu yöntem, aslında yöntemi uygulayan kişiye açısından son derece utanç verici bir durumdur. 

Hava Atmanın En Kötü Yolu - Friendz10

Veya daha da ilerisinde kişinin kendisinin de zarar görmesine sebep olabilir. Utanç verici bir durumdur çünkü bir kişinin kendini göstermek için başka hiçbir çaresi kalmadığı anlamına gelir. Yani bu kişinin kendini gösterebileceği hiçbir yeteneği, hiçbir meziyeti yoktur. Zarar görme durumu ise, hakaret ettiğiniz ya da ezdiğiniz bir insanı, küçük gördüğünüz bir insanın size verecek karşılıktır.

Hava Atmanın En Kötü Yolu - Friendz10

Bu karşılığı alınan potansiyeliniz ise bu davranışlarla çok yükselecektir. İşte tam da bu sebepten dolayı hakaretle ya da olumsuz davranışlarla başkalarını ezip yükselmeye çalışmak aslında hiç de tercih edilmemesi gereken bir yoldur. Hem saygı, hem etik, hem de akıl açısından son derece saçma bir yöntemdir. Ve en sonunda bir kişinin kendisini utanılacak konuma sokmasından başka hiçbir işe yaramaz bu tarz davranışlar. 

Yorumlar

  • Başkalarını alçaktacağımıza kendimizi yükseltelim

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun