Ekim 18, 2024

Herkesin Yorum Yapabileceği Konular - Friendz10

Hayatta bazı konular vardır ki bu konular hakkında herkesin yorum yapması veya fikir üretmesi mümkün değildir. Çünkü konunun ne oldu, neyle ilgili oldu, ne anlatmak istediği tamamen bellidir. Tanımlanmıştır. Yazılılır, kurallara bağlıdır. Örneğin. Bir taşın taş olduğunu söylediğiniz zaman buna kimse itiraz edemez. Taş taştır. Kimsenin buna itiraz etmek gibi bir durumu olmaz. Ancak bir de herkesin yorum yapabileceği konular vardır ki bu konular inanılmaz büyük kafa karışıklı yaratma potansiyeline sahiptir.

Herkesin Yorum Yapabileceği Konular - Friendz10

Örneğin, bir insana veya bir çok insana sevginin ne olduğunu veya nasıl gösterildiğini sorsak sayısız sayıda farklı cevap alabiliriz. Çünkü yorum açıktır. Herkes için farklı olabilir. Herhangi bir şekilde duyurganlarımızla adlayamadığımız için herhangi bir doğrusu, yanlışı ya da kuralı yoktur. İşte böyle konularda herkes konuşabilir. Herkes konuşabildiği için bir doğrusu olmaz. Doğrusu olmadığı için tanımı da olmaz. Tanım olmadığı içinse her yere çekilebilir. 

Herkesin Yorum Yapabileceği Konular - Friendz10

Tanım olmadığı için anlaşılması gerçekten çok zor konulara dönüşür böyle konuları. Bu tarz konular kullanarak insanları kandırmak o kadar kolaydır ki. Çünkü, meren gibi tanım olmadığı için sadece bu konuyla ilgili doğruları veya yanlışları insanlara kabul ettirmek sizin ikna kabiliyetimize kalmıştır. Karşınızdaki insana belli konu hakkında yanlış düşündüğünü kabul ettirdiğiniz insan zaten sizin doğrularınıza inanmaya başlayacaktır. Tamamen kandırılmaya açık konulardır. Herkesin yorum yapabileceği konular. 

Yorumlar

  • Bu kadar da değil bence

  • Asla net bir fikir bulunamaz

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Birlikte

Birlikte

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Heyecanın Artması

Heyecanın Artması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Birlikte

probiyotik

Kızılderili Dansçılar

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun