Ekim 23, 2024

İnsanın Yaşattığını Yaşaması

Bir insanın yaşattığı ne varsa yaşaması ile ilgili bir söz vardır. İnsanlar yaşattığını yaşar derler. Bu söz her ne kadar tesadüfi gibi gözükse de aslında tesadüften ibaret değildir. Çünkü siz bir insana örneğin sevgiyle yaklaşırsanız, eğer bir tuhaflık yoksa, normal şartlar altında o insan da size sevgiyle yaklaşacaktır. Eğer siz bir insana öfkeyle yaklaşırsanız, normal şartlar altında o da size öfkeyle yaklaşacaktır. Yani buradan şunu anlayabiliriz. Evet, bir insanın yaşattığını gerçekten yaşar.

İnsanın Yaşattığını Yaşaması

Bu, bir insanın yaptığı bir davranışın karşı taraf tarafından ona yapılmak istenmesi ve yapılmasıyla ilgili bir kanun gibidir. Varsayalım ki siz insanlara genellikle yalan söyleyen birisisiniz. Çok yalan söylüyorsunuz. Bir gün birisi geldi ve bu yalanınızı fark etti. O zaman size ne yapacağınızı zannediyorsunuz? Size karşı dürüst olacağını mı? İki şey yapabilir. Ya sizin yanınızdan uzaklaşacaktır veya o da size yalan söylemeye başlayacaktır.

İnsanın Yaşattığını Yaşaması

Sizi kandırmaya başlayacaktır. Böylece siz yaşattığınızı yaşıyor olacaksınız. Aynı şekilde sürekli olarak insanlara sevgiyle yaklaşan veya iyi niyetle yaklaşan birisi olduğunuzu düşünün. Normal şartlar altında böyle bir durumda karşıdaki insanın size öfkeyle yaklaşmasını genelde bekleyemezsiniz. O da size iyi niyetle yaklaşacaktır. İşte bir insan yaşattığını yaşar durumu aslında insan psikolojisindeki insanların birbirlerine ne alıyorsa onu vermesi durumu gibi bir şeydir.

Yorumlar

  • Her insan yaşattığını bir şekilde üzerine çeker

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun