Eylül 08, 2024

İşi Öğrenmiş Olmak - Friendz10

Herhangi bir iş konusunda yüksek bilgiye sahip olmak veya tecrübeye sahip olmak size zamanı geldiğinde büyük avantajlar getirmeye başlar. Bu avantajların en büyüğü ise artık rahat rahat o işi yapabiliyor olmanızdır. Hiçbirinizde bilginizden dolayı ve yaşınızdan dolayı kimse size herhangi bir şekilde saçma bir gözle bakamaz, kimse size saçma bir tepki gösteremez, kimse size didişmeye kolay kolay kalkamaz.

İşi Öğrenmiş Olmak - Friendz10

Aynı zamanda, işi iyi biliyor olmanın en güzel yanlarından birisi, artık neredeyse bütün püf noktaları anladığınız için az bir zahmetle çok fazla işi halledebiliyor olmanızdır. Diğer insanlar ya da yeni başlayanlar, işi yaparken işin ne olduğunu bilmedikleri veya mantığını kavrayamadıkları için çok fazla uğraşla az sayıda iş yapabilirken siz tam aksine az sayıda uğraşla çok daha fazlasını yapmayı başarabilirsiniz. 

İşi Öğrenmiş Olmak - Friendz10

İnsanlar gelir, size sorular sormaya başlar. Onlara neyi nasıl yapacaklarını ister istemez söylemeye başlarsınız. Doğal yoldan ve istemeden de olsa o işte lider konuma yükselirsiniz. Sizin de yöneticileriniz gelip size, sizden isteklerini söylerler. Başka elemanları değil sadece sizlere söylerler. Sizin yokluğunuzda hemen sizi ararlar. İşte işi öğrenmiş olmak tam olarak böyle bir şey oluyor.

Yorumlar

  • Yorgunluğun azaldığı zamanlar

  • Gelişme zorunluluğunu getirir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun