Nisan 20, 2025

Kimseyi Karşısına Alamamak

Bazı insanların hayattaki davranış usturlarına baktığımız zaman aslında herkese ihanet edebilecek bir halde olduklarını görürüz. Bunu ihanet etmek istedikleri için veya içlerinden böyle geldiği için yapmazlar. Bunu kimseyi karşılarına alamadıkları için yaparlar ve kendilerini oldukça kötü bir duruma düşürürler. Bazı insanlar vardır ki kimseyle çatışmak, kimseyi karşısına almak, kimseyi kaybetmek istemez. Bunları yaşamaktan çok korkarlar. Ve bu korkaklıkları onları günün sonunda satıcı, kalleş, düzenbaz bir insana da düşürür.

Kimseyi Karşısına Alamamak

Davranışları bu yönde gitmeye başlar. Ve böyle insanlar ne yazık ki ilk adı en yakınlarına atarlar. Çünkü en yakınları, onlara en kolay affedebilecek kişilerdir. Bu yüzden, ilk kazık onlara gelir. Örneğin, en yakınında durduğu bir insan ile başka bir insan arasında bir çekişme yaşanmış olsun. Bu çekişmenin sonunda, korkak olacak kişi, kimseyi karşısına alamayacak olan kişi, olayı ırk pas etmeye çalışacak ve en yakınına yapılan saygısızlığa göz yumacak, hiçbir şey olmamış gibi davranacaktır.

Kimseyi Karşısına Alamamak

Çünkü o, diğer kişiyi de karşısına almak istemiyordur. Ve en yakınındaki kişinin, bu yapılan saygısızlığı ve duyarsızlığı affetmesini umacaktır. Çünkü o, en yakınlıktır. İşte bu, bir nevi aslında kalleşliğin de doğasıdır. Kimseyi karşısına alamayan korkak insanlar, en sonunda en yakınlarını ateşe atarlar. 

Yorumlar

  • İhanetin doğası bu

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Negatif Kültür

Negatif Kültür

Anlaşılamayan Durumlar

Anlaşılamayan Durumlar

Gizliliğe Önlem Alınamaz

Gizliliğe Önlem Alınamaz

Duyguların Hakimiyetinde Mücadele Etmek

Duyguların Hakimiyetinde Mücadele Etmek

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Negatif Kültür

probiyotik

Casimir Etkisi

bubble30
Nielawore

STAR REMNANT OF UNKNOWN ORIGIN

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun