Ekim 06, 2024

Odaklanacak Zamanı Ve Enerjiyi Bulamamak - Friendz10

Pek çoğumuz, gerçekten istediğimiz zaman, pek çok konuda, pek çok farklılık ve indik üretebilecek kapasitedeyizdir. Ancak pek çoğumuz, yine, duygularımızdan esiri olmuş bir şekilde ya da sorunlarımızın esiri olmuş bir şekilde hayatımızı yaşarız, yıllarımızı geçiririz. Gün gelip baktığımızda ise, aslında kendi kendimize deriz ki, şimdi biraz zamanım ve enerjim olsa pek çok şey yapabilecek durumdayım. Ama yok. Maalesef, bol zamanımızın ve enerjimizin dolduğu bütün o güzel günleri, ya sorunlarımızla ya duygusal problemlerimizle harcayarak geçiririz.

Odaklanacak Zamanı Ve Enerjiyi Bulamamak - Friendz10

Ancak bir düşünsenize, daha büyümüş halinizle, o bütün sorunlarınızı ve problemlerinizi aştığınız dönemlerde, zamanınız ve enerjiniz olsa, odaklanabilseniz ve enerjiniz olsa, neler neler üretebilirdiniz bir düşünsenize. Hayatınızı düze çıkarabilecek yeni fikirler, yeni denemeler, yeni düşünceler, kendinizi geliştirebileceğiniz ne kadar çok alan olurdunuz, daha bilinçli olurdunuz.

Odaklanacak Zamanı Ve Enerjiyi Bulamamak - Friendz10

Bunu daha bilinçli olarak yaparız. Ama yapamıyorsunuz. Çünkü büyüdükçe artan sorumluluklar sizin zamanınızı almaya başlıyor. İnsan büyüdükçe herhangi bir şeye odaklanacak zamanı ve odaklanacak enerjiyi bulması son derece zorlaşıyor. Bazen gerçekten bir şeyler istiyorsak, yalnız kalmayı bile göze almalıyız. Sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz veya sorumluluklarımızı değiştirmeliyiz desem daha doğru olur. Yeni sorumluluklar ekleyerek, kendi sorumlularımızı çözecek veya hayatta bizi birkaç adım ileri taşıyacak yeni fikirler üretecek zamanlar ve enerji yaratmalıyız. 

Yorumlar

  • Kişide bitiyor bu iş

  • Büyüdükçe zaman azalıyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Hızın Önemi

Hızın Önemi

Uykusuzluğun Yarattığı Dikkat Dağınıklığı
Uyarılara Önem Vermek

Uyarılara Önem Vermek

Mantık Yaratmak

Mantık Yaratmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Hızın Önemi

probiyotik

Antik Yunan'ın İlginç Mitolojisi

bubble30
Nielawore

MOSAIC OF 15 DIFFERENT IMAGES

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun