Eylül 08, 2024

Rakipsiz Kalmak - Friendz10

Belli bir konuda en iyisi olmayı başardığınız zaman başınıza belki sıkıcı denebilecek bir durum gelebilir. Bu durum ise bir insanın rakipsiz kalmasıdır. İnsan her zaman amaçladığı ve hedeflediği o noktaya hayatta ulaştığında belki bir an için sevinebilir veya bir süre için mutsuzluk duyabilir ama sonunda çok daha farklı bir uygu içindir. Bu duygu ise can sıkıntısıyla birlikte insanın içini kaplayan bir duygudur. Yani bir insanın rakipsiz kalmasından dolayı duyduğu bir can sıkıntısıdır.

Rakipsiz Kalmak - Friendz10

Şöyle düşünün, bir futbol takımı kendini çok iyi bir noktaya getirmiş olsun ve karşısında artık orada daha iyi olabilecek bir takım kalmasın. O futbol maçı ne kadar zevkli olabilir? Yani o futbol takımının oynadığı maçlar ne kadar insanlara keyif verebilir, izleyenlere keyif verebilir? Böylesine bir rakipsizlik can sıkıcılığı ve keyifsizliğiyle beraberinde getirebilir?

Rakipsiz Kalmak - Friendz10

İşte tüm bu sebeplerden dolayı bir insanın rakipsiz kalması her şeyi çok can sıkıcı bir hale getirebilir ve bir takımın rakipsiz kalması. Özellikle ortada bir oyun varsa insanlar rekabet görmek isteyecektir ve heyecan görmek isteyecektir. Özellikle rakipsizlik her türlü oyunun sonunu belli kalan bir özelliktir ve bu yüzden o oyun heyecan vereceği özelliğini kaybeder rakipsizlik olduğu zaman. 

Yorumlar

  • Ciddi zor

  • Bir insanın kendisini getirebileceği en iyi noktalardan birisi

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun