Eylül 08, 2024

SICAK HAVALARLA NASIL BAŞ EDİYORSUNUZ?

Afrika sıcağı mı, çöl sıcağı mı yoksa bunlar normal sıcaklık mı bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da bu sıcakların çok fazla olduğu. Eriyoruz sıcaktan eriyoruz. O kadar çok terliyorum ki kaybettiğim su kadar, su içip dengeleyebiliyor muyum emin değilim. Ki muhtemelen yetemiyorumdur. Günde kaç kez duşa girebiliriz adlı bir deneme gibi. Sabah uyanınca ayrı, dışardan gelince ayrı, yatmadan ayrı girsen anca çünkü. Hele dışarı çıkmamız gerekiyorsa fenalardayız. Mümkünse klimalı bir yere hemen ışınlanalım ama olmuyor tabii. 

SICAK HAVALARLA NASIL BAŞ EDİYORSUNUZ?

Hava sıcakken en güzel aktivitelerden birisi elbette ki denize gitmek. Serin serin denize giriyoruz, oh mis. Akşamları sahil kenarında oturanları görüyorum, kesinlikle çok güzel. Ama güneş altında otururken lütfen dikkat edin. Başınıza güneş geçmesin. Mümkünse şapka kullanmaktan kaçınmayın veya şemsiye altında oturun. Güneş gözlüklerinizi çıkarmayın, kafanıza taç yapmayın. :D

Ayrıca bırakın denize gitmeyi, dışarı çıkarken bile güneş kreminizi sürmeyi aksatmayın.

Kremler sürülüyor değil mi?

SICAK HAVALARLA NASIL BAŞ EDİYORSUNUZ?

Kızlar burası size. Bu sıcakta saçlarınızı ne yapıyorsunuz? Dışarıda saçları açık, bellerine kadar uzanan kızlar görüyorum. Gerçekten sıcaktan bunalmıyor musunuz? Ben duştan çıktıysam kuruyana kadar sçık bırakıyorum saçlarımı. Hem ıslak ıslak vücuduma değmesi de iyi geliyor. Ama kuruduktan sonra hemen topuz, örgü, toplama bir şeyler. Çünkü sıcaktga dayanamıyorum. Hatta bazen örgüye bile dayanamıyorum.

Şimdi biraz da isyan. Zaten sıcak ve nemden başım ağrıyor, saçımı tgoplayınca başımın ağrısı coşuyor. Ama kardeşim biraz saygı, biraz yardımcı olalım lütfen ya. Baygınlık mı geçirelim.

Kızlar buna bir çözüm bulalım çok acil yahu lütfen. Bulan yorumlara gelsin!

SICAK HAVALARLA NASIL BAŞ EDİYORSUNUZ?

Bence yazın bu sıcaklarında hiç çıkmadan şu şekil yaşayabiliriz. Biliyorum küveti olmayan bizler için duşakabinde ayakta mı yaşayalım isyanı yapıyoruz. Ama küveti olanlar şanslı tabii. Ben çözümü günde ne kadar çok duş alabilirsem onda buldum. Küvet olayını çözersem orada yaşarım gibi. Siz ne diyorsunuz, sizin sıcak havalarla baş etme yönteminiz nedir?

Yorumlar

  • edemiyorum desem yeridir

  • Sadece klimalı alanlar

  • Ben de edemiyorum!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

SHINE BRIGHT NGC 5033

SHINE BRIGHT NGC 5033

TRANSITING IMAGE OF SATURN TURNING BLUE

TRANSITING IMAGE OF SATURN TURNING BLUE

ŞEKER PORTAKALINDAN AKLIMIZA KAZINAN CÜMLELER

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun