Temmuz 06, 2024

Sizi Bekleten İnsanlar - Friendz10

Bazı insanlar vardır ki, hayatta size ne evet cevabını verirler, ne de hayır cevabını verirler. Bu, son derece şüphe uyandırıcı bir davranıştır. Yani sizi hem istiyorlardır, hem de istemiyorlardır. Bazı insanlar, bazı diğer insanları, hayatlarında belli bir mesafede tutmak isterler. Belli bir zamanda onları kullanmak isterler. Bu tarz insanlar size karşı mantıklarıyla hareket ederler ve böyle davranan bir insan size ne evet der, ne de hayır der. Sizi kendi hayatında belli bir yörüngede tutmak için bunu yapar.

Sizi Bekleten İnsanlar - Friendz10

Bunu pek çok insan ilk başta fark edemeyebilir. Çünkü bu tarz insanlar genelde şu tarz cevaplar verirler. Basit bir örnekle, örneğin siz, sizi bekleten bir insana benimle gelecek misin diye bir soru sorarsınız. Şu gün benimle gelecek misin? İşte sizi bekleten bir insan size tam da şu cevabı verir. O zanki halime bakmam lazım. O anki ruh halim nasıl olur bilmiyorum. Olabilir, neden olmasın, ama programımı ayarlamam lazım. Tarzı cevaplar sizi bekletir. 

Sizi Bekleten İnsanlar - Friendz10

Size ne evet der ne de hayır der. Böyle bir insan genellikle size karşı planlar kuran bir insan olacaktır. Sizinle bir şeyler yapabilir veya yapmayabilir, size evet diyebilir. Ama kendi keyfi geldiğinde bunu yapacaktır. Ve size evet dese bile sizin istediğiniz tarza evet diyeceğini hiç sanmıyorum. O zaman bile kendi istediği tarza size evet diyecektir. Yani sizi bekleten birisi varsa, inanın sizin için çok da hayırlı olmayacak. Hatta hayal ettiğiniz hiçbir şey hayal ettiğiniz gibi olmayacaktır.

Yorumlar

  • Sinir bozucu bir durum

  • Son cümleye katılıyorum

  • Sizi bekleten birisini asla çok önemsemeyin

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Boşluklar

Boşluklar

Uyumlu Olmak - Friendz10

Uyumlu Olmak - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Hayata Gerçekçi Yaklaşım - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Zor Ulaşılan Başarılar - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Boşluklar

probiyotik

Ağaç Kabukları Ne işe Yarar

bubble30
Nielawore

A JOURNEY TO THE CENTRE OF OUR GALAXY

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun