Ekim 18, 2024

Tekrar Denemek - Friendz10

Bir insanın hayatta en çok beslenen ve en çok yıldıran şeylerden birisi, herhangi bir konuda, başarısız olduğu bir alanda, başarmak için tekrar tekrar ve tekrardan denemeler yapmaktır. Her başarısızlık, insanda büyük bir moral bozukluğuna sebep olabilir. Tabii, başarısızlığa alıştıkça bu yük ve moral bozuklukları giderek azalacaktır. Ancak ilk başta gerçekten büyük moral bozuklukları yaşanabilir ve büyük çıkışlar yaşanabilir.

Tekrar Denemek - Friendz10

En çok insana sorun çıkartan şey, başarısız olduktan sonra kalkıp, yani düştükten sonra kalkıp, tekrardan deneyebilmek ve yola devam edebilmektir. Çünkü bir şekilde herhangi bir başarının arkasında bir sürü ama bir sürü başarısız deneme vardır. Günümüzdeki en büyük sorunlardan birisi, başarıya ulaşana kadar denenen ve başarısız olunan bir sürü denemenin göz ardı edilmesi ve sadece başarıya odaklanılmasıdır. 

Tekrar Denemek - Friendz10

Yani, başarılı olmuş bir insanın nasıl başarılı olduğuna baktığımız zaman arkasında bir sürü başarısız deneme ve bir sürü tekrardan ayağa kalkma görünebilir. Ancak insanlar günümüzde sadece başarıyı görüp başarıya odaklanıyorlar ve başarıya nasıl ulaşıldığını göremiyorlar. Bu durum ise insanların başarısız olduktan sonra tekrardan denemesini engelliyor. Ama başarıya ulaşmanın en iyi yollarından birisi tekrar ve tekrar denemektir. Taki başarana kadar. Bazen insanların bize olan inançsızlıkları ve bizimle alay etmeleri moralimizi bozabilir ama tekrar denemeliyiz. Taki başarana kadar.  

Yorumlar

  • Aynı yöntemle olmadığı sürece neden olmasın

  • Denemek en iyi seçenektir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Birlikte

Birlikte

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

İradenin Kaderimizi Değiştirmesi

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Çocukluğumuzun Bizi Oluşturması

Heyecanın Artması

Heyecanın Artması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Birlikte

probiyotik

Kızılderili Dansçılar

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun