Eylül 08, 2024

Yaşam Tarzı ve Fikirler - Friendz10

Hayatı olan bakış açımızda fikirlerimizde en çok etkileyen şeylerden birisi muhtemelen yaşam tarzımızdır. Kendinizden düşünün, diyelim ki sürekli evde takılan birisiniz ve dışarıda yapacak pek bir aktiviteniz yok. Yapabildiğiniz tek şey işe gitmek. Ve boş zamandan hızlanda sürekli depresif şeyleştiriyorsunuz. Böyle bir durumda hayata karşı nasıl bir bakış açımız olurdu? Veyahut da tam tersi sürekli dışarıda sosyal çevresiyle buluşup gezebilen birisiniz. Bir de hemen hemen her gün başka bir insanla görüşürsünüz.

Yaşam Tarzı ve Fikirler - Friendz10

Yaptığınız iş de sosyal bir iş olsun. Böyle bir durumda hayata karşı boksaçınız nasıl olurdu? Ben söyleyeyim. Bu iki örnekleşi iki insanın hayata karşı boksaçıları arasında son derece keskin ve büyük farklar olurdu. Çünkü bu iki insanın yaşam tarzı onların hayata olan bakış açılarnı da son derece fazla etkilerdi. Bir insanın yaşam tarzı, dinlediği müzikler, içinde bulunduğu kültür, onun hayata karşı olan bakış açısında ve fikirlerinde en çok etkileyen unsurlar arasında var.

Yaşam Tarzı ve Fikirler - Friendz10

Tabii ki bir insanın fıtratının, onun hayata karşı olan bakış açısına olan etkisinde göz ardı etmek olmaz ama gerçekten yaşam tarzı da son derece etkileyendir, kabarandır. Hatta, yaşam tarzı zamanla bir insanın karakterini ve yapısını değiştirebileceği için hayata karşı olan bakış açısında temel unsurlardan birisini oluşturur. Tabi fikirler içinde aynısı geçerlidir diyebiliriz.

Yorumlar

  • Değişkenlik gösterebilir

  • güzel içerik

  • Yaşam tarzımız tüm fikirlerimizi etkiler

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun