Eylül 08, 2024

Yeni İş Yeni Fiziksel Ağrı - Friendz10

Herhangi bir işe başladığımız zaman o işle ilgili en büyük sorunluklar genellikle adaptasyon problemlerinden çıkar. Aslında bir işin bizim için zorluğu veya kolaylığı o işe adaptasyon sağlamaya ne kadar yatkın olduğumuzla veya olmadığımızla ilgilidir. Örneğin siz, çizim yeteneklerinin ağırlıklı olduğu bir işte çalışmaya başladınız. Diyelim mimarlık olsun bu. Eğer siz, çizim konusunda önceden kazandığınız veya doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olabilirsiniz.

Yeni İş Yeni Fiziksel Ağrı - Friendz10

Ancak siz, çizim yapmak konusunda yetenekli değilseniz, mimarlık konusunda büyük bir adaptasyon problemi çekebilirsiniz. Bu en basit örnek olabilir konuyu anlatmak için. Burada karşımıza çıkan en büyük problem adaptasyondur. Ancak gerçekten istersek yeterli bir mücadeleyle zamanımızı ve emeğimizi vererek doğuşa adapte olabiliriz. İşte buradaki adaptasyon süreci bizde ağrılara sebep olacaktır. 

Yeni İş Yeni Fiziksel Ağrı - Friendz10

Bu fiziksel ağrılardan kastettiğimize baş ağrısı olabilir, fiziksel başka bir ağrı olabilir. Bu da fiziksel bir ağrı olmak zorunda değil, psikolojik bir ağrı da olabilir. Psikolojik olarak yıpranıyor veya zorlanıyor da olabilir. Burada önemli olan konu bizim açımızdan ne kadar çabaladığımız ve adapte olduğumuzdur. Önemli olan şey burada çabalamaktır. Adaptasyon zaten bir şekilde kazanılacaktır. Çünkü insan kendini zorladığı zaman bir şekilde o konuya adapte olur. 

Yorumlar

  • Yeni olan her şey insana bedel ödetir

  • Bu işin cinsine göre değişir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kim Olduğumuz

Kim Olduğumuz

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

İnsanın Kendisiyle Mücadelesi

Dünyaya Yetişme Paniği

Dünyaya Yetişme Paniği

Oyun Oynamayı Bırakmak

Oyun Oynamayı Bırakmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kim Olduğumuz

probiyotik

Ülkemizde Basketbol

bubble30
Nielawore

JUPITER WITH ULTRAVIOLET RAYS

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun