Eylül 16, 2024

İNSAN DETOKSU

Hazır tam kapanmışken, gelin hep birlikte detoks yapalım. Sağlığınız için yiyecek, içecek detoksu yapın. Giymediğiniz kıyafetler, kullanmadığınız eşyalar için detoks yapın. Nasıl yapacağız derseniz onu ayrı konuşuruz isterseniz.

Ben diyorum ki madem evdeyiz, kendi kendimize kalma, kendimizi dinlemeye vaktimiz var. Hayatımızdaki insanlar ne kadar hayatımızdalar görme, keşfetme vaktimiz oluştu madem, bunu değerlendirelim. Oturup biraz düşünelim. Hayatımızdaki insanlar gerçekten hayatımızda olmayı hak ediyor mu?

En son ne zaman siz aramadan sizi aradı? Sizi aradığında görüşmediğinden şikayet etti mi? Size kendinizi değerli hissettirdi mi? Kıymet biliyor mu? Çıkarcı davrandığını düşünüyor musunuz? Size saygı duyuyor mu? Sizi strese sokuyor, ilerlemenizi engelliyor mu? Başarılarınızı kıskanıyor mu? Sizi kullanmaya çalışıyor mu? Sizi daima kırıyor mu, kırdığı zaman gönlünüzü alıyor mu? Size yalan söylüyor mu?

Sorular art arda çok geldi biliyorum ama soruların cevapları gerçekten önemli. Detoks için en doğru zaman. Harekete geçin!

Yorumlar

  • Harekete geçildi mi?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore
Nielawore

"NASILSIN BUGÜN"

Nielawore
Nielawore

"BİR PUSU DÜZENLİYOR HER ŞEYİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Bu İki Etti

probiyotik

Gezinen Bir Gölgedir Hayat

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun