Eylül 16, 2024

KİTABIN ÖNCE SON SAYFASINI OKUYANLAR

Bubble30 ile konuşurken kitabın önce son sayfasını okuyanlardan bahsettik. Kitabın önce son sayfasını okuyanları sabırsız kişiler olarak değerlendirdi o. Hak veriyorum. Sabırsızlık olabilir bu. Sonunda ne oluyor acaba, nereye varacak bu iş merak edilebilir. Bu meraka da yenik düşülebilir.

Ben pek yapmam aslında, ilk sayfadan başlarım okumaya. Sadece bir kitabın ilk sonunu okumuştum. O da şöyle oldu, kitabı bir arkadaşım okuyordu. Çok etkilenmişti kitaptan ve kitabın sonundan çok etkilenmişti. Bir an bana da anlatmış bulundu tabii. Sonra anlatımdan değil de gerçek halini görmek için kitabın son sayfasını açıp okumuştum. Sonrasında kitaba baştan başlamıştım.

O anıya dayanarak şunu söyleyebilirim ki sabırsızlıktan kaynaklanmamıştı. O noktaya nasıl geldiklerini merak ettiğimden baştan okumuştum kitabı. Hem filmlerde de flashback dediğimiz durum söz konusu. Bize başta sonunu veriyorlar bazen, sonrasında öncesini izliyoruz.

 Kitapta da bunu yapmak bana çok sabırsızlık olarak gelmiyor o yüzden. Belki de olayları flashback yöntemiyle incelemeyi seviyor olabilirler diye düşünüyorum.

Yorumlar

  • Hiç bana göre değil

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore
Nielawore

"NASILSIN BUGÜN"

Nielawore
Nielawore

"BİR PUSU DÜZENLİYOR HER ŞEYİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Bu İki Etti

probiyotik

Gezinen Bir Gölgedir Hayat

bubble30

BURADA YETMEZ HER YERDE

Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun