Zarar Görmek Pahasına

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasından beri pek çok uluslararası şirket Rusya'dan yatırımlarını çekti. Ancak yatırımlarını çekmeyenler şirketler de vardı. Fransa merkezli TotalEnergies de Rusya'dan yaıçtırımlarını çekmeyen şirketler arasındaydı.

Zarar Görmek Pahasına

Ancak TotalEnergies'den gelen son açıklamaya göre şirket Rusya'da bulunan 3,7 milyar dolar değerinde olan varlığını artık kendisine ait saymayacağı için bu sayı zarar olarak şirketin bilançosuna yansıyacak. 3,7 milyar dolar zarar pahasına TotalEnergies Rusya'dan çekiliyor.

Zarar Görmek Pahasına

Rusya'ya yapılan ekonomik yaptırımlar akıl alır düzeyde değil. Şirketler milyarlarca dolar zarar pahasına olsa bile Rusya'ya karşı yaptırım yapmaya devam ediyor. Rusya belki de insanlık tarihinin en büyük ekonomik baskısına maruz kalıyor.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

Şüphe Sarmalı

Şüphe Sarmalı

Toplum Dizaynı

Toplum Dizaynı

Doğa Ayna Gibidir

Doğa Ayna Gibidir

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Geçmişteki Eksikliklerin Geleceğe Yansıması

probiyotik
bubble30
Nielawore

TESADÜF ESERİ BULUNAN ÖNEMLİ Bİ

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun