Ekim 04, 2024

Bazı İnsanlar Vefasızdır

Hayatta bazı insanlar vardır ki onlara verdiğimiz şeyin karşılığını aynen geri alırız. Yaptığımız iyilikler içinde bu böyledir. Ancak pek çok insan günümüzde yapılan bir şeyin karşılığını vermez hale geldi. Siz bir insan için iyi bir şeyler yapmaya çalışabilirsiniz ama bunun karşılığını size o insandan nasıl geleceğini bilemezsiniz. Genellikle artık o yapılanların veya yaşananların karşılığı size dönmüyor. Sanki hiçbir şeyin bir anlamı yokmuş gibi herkes hayatına olduğu yerden devam ediyor.

Bazı İnsanlar Vefasızdır

İşin en tuhaf yanı ise siz ne yaparsanız yapın veya ne derseniz deyin, bunun böylece devam etmesi. O kadar enteresan ki onlara vaatler verseniz bile bazen insanlar o vaatlerin ne olduğunu anlayamadan gidiyorlar. Bu gerçekten de çok saçma bir durum. Böylece bir geliyorlar, bir gidiyorlar. Ama verdiğiniz hiçbir şeyin karşılığını alamıyorsunuz. Burada bazı insanlar şöyle bir tuzağa düşüyor.

Bazı İnsanlar Vefasızdır

Verdiğinin karşılığını alamayınca daha fazlasını vermek istiyor ki belki bir karşılık alırım diye. Ama bu bir tuzaktır. Çünkü vefasız bir insandan asla istediğiniz bir şey alamazsınız. Bu yüzden vefasız bir insana karşı yapabileceğiniz en iyi şey belki de onunla bir daha görüşmemektir. Ya da o istediği zaman gelir, istediği zaman gider. Ne yaparsa yapar. Bunu umursamamaktır en iyi cevap. 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Çelişkiler

Çelişkiler

Bazı İnsanlar Vefasızdır

Bazı İnsanlar Vefasızdır

Sürekli Erteleyen İnsanlar

Sürekli Erteleyen İnsanlar

Aradığımız Cevapların Karşımıza Çıkması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Çelişkiler

probiyotik

Elmaslar

bubble30
Nielawore

15 AYRI GÖRÜNTÜDEN OLUŞAN MOZAİK

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun