Ekim 16, 2024

Birlikte Verilen Mücadele

Hayatta insanları birbirine bağlayan en büyük şeylerden birisi. Birlikte verilen mücadeledir. Bu mücadele ne kadar zor oldukça bağlanma da o kadar artabilir. Örneğin, bir savaşta aynı yerde bulunan insanlar, aynı cephede savaşan insanlar birbirlerine bağlanabilirler. Zor bir işi aynı anda, aynı zamanda, aynı yerde yapan insanlar birbirlerine bağlanabilirler. Zor bir şeyi aynı anda, aynı insanlarla başarmak, insanları birbirine bağlayabilir.

Birlikte Verilen Mücadele

Buradaki önemli nokta ise birlikte yapabilmiş, birlikte başarabilmiş olmaktır. Yan yana durmuş olmaktır. Her şeyi birlikte direnmiş olmaktır. Birlikte mücadele etmek aynı zamanda bir insanı gerçekten tanımanızı sağlar. Bazı insanlar mücadelede gerçekten ellerinden geleni yaparlar.

Birlikte Verilen Mücadele

Bazı insanlar kaçarlar, bazıları ise mücadeleyi sabote ederler. Lafta pek çok insan mücadelede olacağını ve kaçmayacağını söyler ama iş pratiğe geldiğinde mücadelede kimin ne yapacağı görülmüş olur. Bu sebepten dolayı aynı insanlarla birlikte mücadele etmek onları tanımanızı da sağlayan son derece önemli bir durumdur. 

Yorumlar

  • Katıldığım yerleri var

  • İnsanları son derece yakınlaştırır

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Ayrı Ayrı

Ayrı Ayrı

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

İyi Gözlem ve Bilgi

İyi Gözlem ve Bilgi

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ayrı Ayrı

probiyotik

Venedik’te Türk Ticaret Bölgesi

bubble30
Nielawore

WHAT HAPPENS IF THE SUN GOES OUT?

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun