Ekim 16, 2024

Dargınmış Gibi Yapan İnsanlar

Bazı insanlar size gerçekten daralırlar ve sizinle konuşmazlar bile. Ancak bazı insanlar vardır ki size dargınmış gibi yaparlar ama aslında dargın olmazlar. Aslında sizlerden bir şeyler beklerler ve sizden bir şeyler görmek isterler. Bu görülmek istenen şeyler, yapılan tüm hareketler hemen hemen hepsi son derece anlamsızdır. Son derece akılsızcadır ve net değildir. Ama burada istenen ve beklenen şey muhtemelen sizin kendisi için neler yapabileceğinizi görmekten başka bir şey değildir.

Dargınmış Gibi Yapan İnsanlar

Aslında bu aranın bozuk olması bir insan için, karşısındakinin ona karşı böyle yapabileceğini gösteren bir fırsattan başka bir şey olmayabilir ve bu fırsat kullanılır. Kişi aslında size dargın değildir. Sadece dargınmış gibi yapar. Sizinle eğlenip oyun oynar.

Dargınmış Gibi Yapan İnsanlar

Sizin onun için neler yapabileceğinizi görmek için bekler. Düşünür. Sonra rol yapmaya devam eder. Ama içinde bir yerde sizden hep onun için bir şeyler yapmanızı bekler. Böylece kendini değerli hisseder. Gerçekten de insanın kendini değerli hissetmesi için tuhaf bir yöntem ama galiba bunları yapılıyor.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Ayrı Ayrı

Ayrı Ayrı

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

İyi Gözlem ve Bilgi

İyi Gözlem ve Bilgi

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ayrı Ayrı

probiyotik

Venedik’te Türk Ticaret Bölgesi

bubble30
Nielawore

WHAT HAPPENS IF THE SUN GOES OUT?

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun