Eylül 16, 2024

Gün Sonu Düşünceleri

Gün sonunda hepimiz, gün içinde dalmak istemediğimiz düşüncelere dalar ve yüzleşmek istemediğimiz taraflarımızla yüzleşiriz. Burada gün sonu dediğim şey ise genellikle insanların iş yerlerinden veya arkadaşlarının yanından ayrılıp evlerine geldikleri zaman veyahut da herhangi bir yerde tüm bu etkinliklerden sonra yalnız kaldıkları zaman duygusal bir anlarında içlerinde ortaya çıkan düşünceleridir, anılarıdır. Gün sonu düşünceleri ve anları bunlardır. Belki yıllar önce unutamadığınız insanlar ya da olaylar hala aklınıza gelmeye devam ediyordur ya da o gün içerisinde yakın bir zamanda yaşadığımız şeyler aklınıza gelmeye devam ediyordur.

Gün Sonu Düşünceleri

Burada gün sonu düşüncelerini önemli yapan şey, bir insanın bütün maskelerini düşürdüğünde, yani topluma karşı göstermek zorunda kaldığı ve toplum içinde girmek zorunda kaldığı tüm rollerden arındığında ve duygusal olduğu bir anda ki bu genellikle akşam ya da gece saatleridir, böyle bir anda ortaya çıkmasıdır ve insanın yalnız kaldığı anda başına gelmesidir. Bundan kimse kaçamaz.

Gün Sonu Düşünceleri

Herkes gün içerisinde mutlaka belki yarım saat, belki bir saat en azından yalnız kalacaktır. Ve yalnız kaldığı zaman ise bu düşünceler aklına gelecektir. Bazı insanlar için gün sonu düşünceleri birer eziyete bile dönüşebilir. Çünkü ne yazık ki bazı insanlar geçmişte yaşadığı olayları veya tanıştığı kişileri asla unutamazlar. Ve unutamadıkları için de her gün sonunda aynı şeyleri tekrar yaşarlar. Belki o mutlu oldukları ana gidip sonra geri döndüklerinde üzülürler. Belki sürekli bu üzücü olayı yaşayıp tekrar üzülürler. Bu böylece devam eder gider. 

Yorumlar

  • İnsanın kendisiyle yüzleştiği kaçınılmaz anlardır

  • Bütün bir günü gözden geçirmek zor olabilir bazen

  • gün sonunda iyi şeyler düşünmek önemli

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Özgür Sorumluluk

Özgür Sorumluluk

Sahip Olamadıklarımızın Tepki Yaratması

Sahip Olamadıklarımızın Tepki Yaratması

Kandırılan Taraf

Kandırılan Taraf

Çocuklukta Yaşananların Normalleşmesi

Çocuklukta Yaşananların Normalleşmesi

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Özgür Sorumluluk

probiyotik

Osmanlı Hava Birliği

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun